Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XXV чергова сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 28.02.2023 18:22
Кількість переглядів: 90

Сьогодні відбулося пленарне засідання XXV чергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради, старости старостинських округів, керівники та спеціалісти відділів селищної ради. На початку сесії голова селищної ради Віктор Купченко зазначив, що 24 лютого минуло 365 днів, які вже увійшли в історію як рік стійкості, єдності, незламності українського народу.

Фото без опису

- Свій внесок у боротьбу з російським окупантом здійснюють сьогодні і наші земляки у лавах Збройних Сил України наближаючи перемогу Української Держави. Сьогодні згадаймо наших полеглих земляків та всіх співвітчизників хто віддав своє життя у боротьбі за Незалежність України,- наголосив Віктор Купченко.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять усіх військових та мирних громадян загиблих унаслідок збройної агресії російської федерації. Питання запропоновані для розгляду були детально розглянуті і обговорені та внесені на розгляд пленарного чергового засідання сесії селищної ради на спільному засіданні постійними комісіями селищної ради.

Фото без опису

Зокрема, у ході засідання депутати прийняли ряд рішень - внесли зміни до програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки на території Миколаївської селищної ради на 2021-2024 роки; затвердили програми: інформатизації Миколаївської селищної ради на 2023-2024 роки; мобілізаційної підготовки місцевого значення, забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку на 2023 рік; «Призовник» в Миколаївській селищній раді на 2023 рік. Внесли зміни до рішення селищної ради від 22 грудня 2022 року №2540-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2023 рік», взяли до відома звіт Миколаївського селищного голови про роботу Миколаївської селищної ради та її виконавчого комітету за 2022 рік та інформацію про підсумки соціально–економічного та культурного розвитку Миколаївської селищної ради за 2022 рік.

Фото без описуОкрім того народні обранці затвердили програму соціально-економічного та культурного розвитку Миколаївської селищної ради на 2023 рік, прийняли рішення про розробку Стратегії розвитку Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області на 2023-2027 роки та ухвалили ряд рішень, що стосуються земельних питань.

Фото без опису

У різному виступив депутат селищної ради Олександр Кривенко, який зазначив, що до нього звернулися виборці з питання використання коштів для придбання бойлера в місці компактного проживання внутрішньо переміщених осіб, так як бойлер було встановлено завдяки співпраці гумштабу Березівського району з Координаційним гуманітарним штабом Одеської області та Міжнародною організацією ЮНІСЕФ. На поставлене запитання було надано відповідні роз`яснення начальником фінансового відділу селищної ради Віктором Дяченком. Також депутати заслухали інформацію генерального директора КНП «Миколаївська лікарня» Валентини Вовченко щодо надання медичної допомоги мешканцям Миколаївської територіальної громади. Після цього голова селищної ради В.Л. Купченко оголосив про закриття XXV чергової сесії Миколаївської селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь