Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуються роботи з благоустрою

Дата: 21.02.2023 16:38
Кількість переглядів: 94

Починаючи з понеділка завідуючий господарством селищної ради Д.В. Михайленко, працівники КП «Миколаївське» Михайло Свинобой і Євген Чінський, Надія Секундяк та Світлана Урсолова за дорученням голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка продовжили роботи з благоустрою та санітарного прибирання на території смт Миколаївка.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Так, зокрема, вже відремонтовано поламану кимось огорожу на дитячому майданчику, що навпроти багатоквартирних будинків на в'їзді у Миколаївку, виконано роботи по кронуванню дерев, прибрано сміття по вулицях, вирубано чагарники та обрізано сухостій на розвилці дороги на виїзді з Миколаївки в сторону Олексіївки.

-Вчергове звертаюся до жителів громади: прийняті на постійні роботи з благоустрою працівники у старостатах Миколаївської селищної ради, але благоустрій громади починається з кожного її жителя, а не з їхньої щоденної важкої фізичної роботи. Неодноразово можна спостерігати ситуацію, коли сміття викидають прямо з авто вздовж доріг, молодь залишає порожні пляшки та пакунки прямо на дитячих майданчиках, не вважаючи за потрібне викинути їх до сміттєвих урн, які знаходяться за 10 кроків від них. У багатьох людей відсутнє відчуття відповідальності за стан навколишнього середовища. Шановні мешканці громади! Долучайтесь до прибирання прибудинкових територій та покращуйте довкілля навколо себе, бережіть наведений лад, адже ми повинні любити свою маленьку батьківщину. Чистота довкілля залежить від кожного із нас! Роботи з благоустрою триватимуть і надалі,- зазначив голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь