Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт для всіх

Дата: 08.02.2023 15:26
Кількість переглядів: 101

 

Фото без опису

Минулої неділі в Миколаївці відбувся турнір з міні-футболу присвячений пам`яті Михайла Балана. У змаганнях взяли участь місцеві футбольні команди «Челсі» та «Атлант». На початку змагань гравці хвилиною мовчання вшанували пам`ять знаного свого часу футболіста капітана команди с.Ульянівка М. Балана, усіх Героїв і мирних громадян ,хто віддав своє життя через вторгнення російської федерації в Україну. Не зважаючи на холодну лютневу погоду ,гра була цікавою і технічною. За результатами змагань з рахунком 8:6 перемогли гравці «Атланту». Покером відзначився Іван Муравйов, хет-триком Іван Танасійчук, 1 гол забив Анатолій Бобровський. У «Челсі» 3 голи на рахунку Володимира Кравченка, 2 голи забив Максим Красніцький та 1 гол Дмитро Волянський.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Кращих футболістів турніру: воротар – Сергій Чуй, захисник – Олександр Рожук, нападник – Іван Муравйов; кращий гравець змагань – Іван Танасійчук та команди нагороджено грамотами голови селищної ради.

-На жаль, сьогодні продовжує тривати війна з російським агресором. Дуже важливо, що в таких складних умовах, на тлі війни, яку розв’язала росія проти України і діти,і молодь активно займаються спортом і прагнуть вести здоровий спосіб життя. Місцева влада й надалі всіляко підтримуватиме розвиток спорту у громаді. Здорова молодь - сильна громада! Разом до Перемоги! Все буде Україна! - зазначив голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.

Фото без опису

Іван Смикавчук, провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь