Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

­­­­Миколаївська територіальна громада отримала обладнання супутникового доступу до інтернету Starlink для встановлення у Пункті Незламності

Дата: 01.02.2023 15:07
Кількість переглядів: 80

­­Фото без опису​​​​Миколаївська територіальна громада стала однією з громад Березівського району, яка за сприяння Міністерства цифрової трансформації та за дорученням начальника Одеської обласної військової адміністрації М.М. Марченка отримала термінал Starlink для встановлення у Пункті Незламності в смт Миколаївка. 31 січня за дорученням начальника Березівської районної військової адміністрації В.В. Лабуша термінал інтернет - зв'язку передано до Миколаївської громади на Пункт Незламності. Завдяки Starlink буде забезпечено стабільний інтернет - зв'язок в найбільш важкі періоди.

Фото без опису-Це незамінне обладнання у наш складний час. Тепер Пункт Незламності матиме альтернативний супутниковий інтернет-зв’язок навіть в разі можливого блекауту. Дякуємо усім причетним за підтримку і допомогу,- зазначив голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь