Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віктор Купченко: дякуємо за турботу, участь, підтримку

Дата: 31.01.2023 23:13
Кількість переглядів: 74

Фото без опису

У цей нелегкий час боротьби України зі збройною агресією російської федерації, весь світ єднається у відчайдушній боротьбі. Небайдужі громадяни роблять все, щоб забезпечити усім необхідним та допомогти тим, хто цього потребує.

Фото без описуФото без опису31 січня за клопотанням голови Миколаївської селищної ради В.Л. Купченка від Благодійного Фонду «Корпорація монстрів» Корпорация монстров було передано на Миколаївську територіальну громаду електрогенератор, який буде встановлено на території ретранслятора Миколаївської РРС Одеської філії концерну РРТ. Слугуватиме потужний дизельний генератор для забезпечення стабільним мобільним зв’язком, інтернетом, безперебійної трансляції українських теле- та радіоканалів мешканців селища Миколаївка та довколишніх населених пунктів Миколаївської територіальної громади під час обмежень забезпечення електричною енергією.

Фото без опису

-Від імені жителів Миколаївської селищної ради щиро дякую за надану допомогу керівнику БФ «Корпорація монстрів» К.Ю. Ножевніковій, висловлюю подяку аграрію В.В. Полтарескулу ,який надав для розвантаження генератора навантажувач,-зазначив голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко.

-Окремо дякую начальнику Березівської районної військової адміністрації В.В. Лабушу та заступнику директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської ОВА В.В.Карпичу за сприяння в отриманні допомоги, за те, що Ви не залишились і не залишаєтесь осторонь важливих питань Миколаївської територіальної громади, в такий складний і непростий час. Ваша підтримка є надзвичайно важливою та дуже потрібною для нас. Перемога прийде обов’язково. Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті. Тримаймося, підтримуємо один одного! Разом до перемоги! Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, - підсумував голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь