Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Продовжуються роботи з благоустрою населених пунктів Миколаївської територіальної громади

Дата: 25.01.2023 16:02
Кількість переглядів: 88

Минулого тижня та починаючи з понеділка цього, завідуючий господарством селищної ради Д.В. Михайленко, працівники КП «Миколаївське» Михайло Свинобой і Євген Чінський за дорученням голови Миколаївської селищної ради Віктора Купченка продовжили роботи з благоустрою та санітарного прибирання на території смт Миколаївка.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Виконано чималий обсяг робіт, зокрема наведено лад на території Дмитрівського кладовища (для проведення робіт з благоустрою-грейдерування дороги до території кладовища у допомогу працівникам було надано грейдер виконавчим директором ПП «ТАТУЛ» Р.В. Аветісяном; проведені роботи на території прилеглій до багатоквартирних будинків по вул. Дмитрівська, та вул. Центральній на в`їзді в смт Миколаївка, впорядковано територію дитячого майданчика, паркову зону у центрі селища.

Фото без описуФото без опису-30 серпня 2022 року депутати селищної ради на пленарному засіданні XIX сесії Миколаївської селищної ради затвердили Правила благоустрою території населених пунктів  Миколаївської селищної ради, які регламентують порядок підтримання в належному стані території та об’єктів благоустрою нашої громади, права та обов’язки власників домоволодінь, усіх жителів населених пунктів, суб’єктів господарювання. Ці правила містять також норми, за порушення яких передбачена відповідальність згідно з Кодексом України про адміністративні право-порушення. Вчергове звертаюся до всіх жителів громади, керівників установ, організацій, підприємців та закликаю навести лад не лише у своїх дворах, а й на прибудинкових територіях, територіях прилеглих до установ, організацій та об'єктів торгівлі. Помиляється той, хто вважає, що у нього за парканом повинні прибирати працівники комунального підприємства, сусіди чи невідомо хто. Навіть під час воєнного стану ми повинні дбати про чистоту довкілля. Окремо по дитячому майданчику, що навпроти багатоквартирних будинків на в'їзді у Миколаївку – стан огорожі у  жахливому стані. Штахети виламані, стирчать гострі цвяхи та шурупи. Цікаво, кому приписати ці «заслуги»? Акти вандалізму є неприпустимими, і дуже прикро, що не цінується праця, яка робиться спільними силами на благо жителів нашої громади. Не будьте байдужими давайте спільними  зусиллями наводити лад у нашій громаді, адже це наш з вами спільний дім. Роботи по благоустрою населених пунктів продовжуватимуться і надалі,- зазначив голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь