Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду зі старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів селищної ради

Дата: 19.01.2023 19:11
Кількість переглядів: 103

Сьогодні голова селищної ради В.Л. Купченко провів чергову робочу нараду зі старостами старостинських округів селищної ради та керівниками структурних підрозділів селищної ради.

Фото без описуНа нараді обговорено стан бюджетних надходжень до селищного бюджету станом на 01.01.2023р. Голова селищної ради звернув увагу учасників наради на проведенні відповідної роз`яснювальної роботи з землевласниками щодо правильності та своєчасності сплати плати за землю, а також акцентував увагу присутніх на посиленій роботі з найбільшими боржниками по сплаті земельного податку з юридичних осіб та найбільшими боржниками по орендній платі з фізичних осіб. Питання по кожному боржнику обговорено окремо.

Фото без описуФото без опису-Особливо необхідно приділити увагу проведенню відповідних юридичних дій щодо належного документального оформлення земельних ділянок та сплаті замельного податку з юридичних осіб і орендній платі з фізичних осіб -, наголосив Віктор Леонідович. За підсумками наради, головою селищної ради В.Л. Купченком надані доручення начальнику фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко та начальнику відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів Миколаївської селищної ради Л.О. Горковець підготувати листи-звернення до Подільської ДПІ ГУ ДПС в Одеській області і Березівської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь