Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова XVII сесія селищної ради

Дата: 23.02.2022 18:49
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

23 лютого відбулося пленарне засідання XVII чергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради (ТГ).

Фото без опису

Прозвучав Державний Гімн України. Голова селищної ради В.Л. Купченко ознайомив присутніх з порядком денним.

Питання запропоновані для розгляду були детально обговорені та внесені на розгляд пленарного чергового засідання сесії селищної ради постійними комісіями селищної ради. Зокрема у ході засідання депутати прийняли рішення про утворення старостинських округів та затвердили положення про старостинські округи; внесли зміни до складу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Миколаївської селищної ради. Далі народні обранці затвердили ряд програм, які функціонуватимуть на території Миколаївської селищної ради: «Мобілізаційної підготовки місцевого значення, забезпечення заходів, пов’язаних із виконанням військового обов’язку на 2022 рік» (Під час розгляду заходів даної програми Віктор Леонідович акцентував увагу на зверненнях Президента України та рекомендаціях голови Одеської обласної державної адміністрації С.Р. Гриневецького під час нещодавньої колегії з головами територіальних громад області стосовно загострення політичної обстановки довкола України. Голова селищної ради закликав усіх працювати в штатному режимі, зберігати спокій вірити тільки офіційним джерелам інформації.); «Призовник на 2022 рік»; «Підтримки діяльності роботи Березівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області по здійсненню нагляду за особами, засудженими до покарань, не пов'язаних з позбавленням волі та попередження рецидивної злочинності на 2022-2023рр.»;«Соціально-економічного та культурного розвитку Миколаївської селищної ради на 2022рік».

Фото без опису

Депутати внесли зміни до рішення селищної ради від 23 грудня 2021 року №1999-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2022 рік», інформував начальник фінансового відділу В.О. Дяченко, зокрема на виконання районної програми «Цільова програма Березівської районної державної адміністрації з метою забезпечення ефективної реалізації державної політики у сфері обороноздатності держави, налагодження дієвої співпраці підрозділів Збройних Сил України, органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у цій сфері на 2022-2024 роки» затверджено субвенцію з місцевого бюджету районному бюджету Березівського району на проведення ремонтних робіт будівлі батальйону територіальної оборони.

Фото без опису

Обранці громади заслухали детальний звіт Миколаївського селищного голови В.Л. Купченка про роботу Миколаївської селищної ради та її виконавчого комітету за 2021 рік, а також звіт про підсумки соціально-економічного та культурного розвитку Миколаївської селищної ради за 2021 рік та прийняли рішення взяти їх до відома. Також на сесії прийнято рішення «Про звернення депутатів Миколаївської селищної ради до депутата Одеської обласної ради Хачатряна К.А.» стосовно допомоги у вирішенні питання подальшої долі приміщень комунального закладу «Миколаївська спеціальна школа Одеської обласної ради».

Окрім того депутати ухвалили ряд рішень, що стосуються земельних питань, після цього голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко оголосив про закриття пленарного засідання XVII чергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь