Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ОДЕСІ ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ З ВОЛЕЙБОЛУ НА ПЕРШІСТЬ ФСТ «ДИНАМО» З НАГОДИ 90-РІЧЧЯ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дата: 18.02.2022 19:57
Кількість переглядів: 126

Сьогодні в ігровому залі спортивного комплексу «Динамо» відбулися змагання на першість Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України з волейболу серед колективів фізичної культури, з нагоди 90-річчя від Дня заснування Одеської області. В змаганнях взяли участь 8 найкращих команд представників силових структур Одещини.

В результаті завзятої боротьби переможницею змагань стала команда Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

Друге місце зайняла збірна команда Головного управління Національної поліції в Одеській області, третє – команда Головного управління ДСНС України в Одеській області, четверте – команда Одеський державний університет внутрішніх справ.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками, почесними грамотами та спортивним інвентарем з символікою «Динамо».

Нагороди вручили голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький та голова Одеської обласної організації ФСТ «Динамо» України – начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Микола Семенишин.

“Від Одеської обласної державної адміністрації хочу подякувати керівництву Головного управління Національної поліції в Одеській області та ФСТ «Динамо» за організацію турніру, який присвячено 90-річчю утворенню Одеської області. До ювілею регіону нам є що сказати, бо особливо за останні роки у нас в області потужно змінюється інфраструктура. А це і безпекові об’єкти, і лікарні, і школи, і дитсадки, і стадіони, і спортивні майданчики. Маємо виробництво, стартувала програма з відновлення зрошення. Ми працюємо над розвитком галузей тваринництва і виноградарства. Тобто, це всі ті сфери та об’єкти, що забезпечують якість життя. Нещодавно ми гідно відзначили День Єднання. І я переконаний, що ще одними з найкращих прикладів консолідації суспільства є спорт, культура і народна дипломатія” – сказав вітаючи переможців та призерів змагань голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/v-odesi-vidbulys-zmagannya-z-volejbolu-na-pershist-fst-dynamo-z-nagody-90-richchya-odeskoyi-oblasti/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь