Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XVI (позачергова) сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 16.02.2022 16:30
Кількість переглядів: 144

16 лютого у День єднання оголошений Указом Президента України №53/2022 «Про невідкладні заходи щодо консолідації українського суспільства» від 14 лютого 2022р.  відбулося пленарне засідання позачергової XVI сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання.

Фото без опису

В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради, керівники структурних підрозділів селищної ради. О 10.00 год. прозвучав Державний Гімн України. На порядок денний було винесено одне питання - прийняття рішення «Про Звернення депутатів Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області щодо недопущення поширення дезінформації, гібридної провокації та розхитування політичної ситуації всередині країни». Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко ознайомив депутатів з текстом звернення. Також Віктор Леонідович наголосив, що ми живемо у світі швидкого поширення інформації, коли панічні настрої для ворога є подарунком. І найстрашніший з них — дезінформація з нагнітанням паніки.

-Сьогодні Україна переживає тривожні часи. ЗСУ боронять наші землі від ворога. Єдність – це наша зброя. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі, відстояти свій суверенітет і незалежність та забезпечити справедливий мир,- резюмував голова селищної ради.

Фото без опису

У підтримку даного звернення виступила і депутат Миколаївської селищної ради Н.А. Шарандак. Депутати одноголосно прийняли рішення підтримати дане звернення. На цьому сесія завершила свою роботу.

Фото без опису

Зі зверненням можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/bjtli


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь