Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Змагання з настільного тенісу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану

Дата: 13.02.2022 18:44
Кількість переглядів: 94

Фото без опису 

13 лютого в адмінбудівлі відділу освіти, культури молоді та спорту Миколаївської селищної ради відбулися змагання з настільного тенісу до Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 33-ї річниці виведення військ з Афганістану. Цьогорічні змагання показали, що настільний теніс є популярним видом спорту серед мешканців громади, адже в них взяли участь шанувальники тенісної ракетки різних поколінь. Учасники продемонстрували чудову спортивну форму, високу майстерність гри, їх супроводжували спортивний азарт, щирі емоції та гарний настрій. У результаті запеклої боротьби I місце зайняв – Валерій Перевезнюк, II місце – Ігор Виверець, III місце – Віктор Чайка.

Фото без опису

Кращих гравців відзначено медалями та грамотами голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, а переможця змагань Валерія Перевезнюка ще й кубком. Нагороди вручив провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Іван Смикавчук.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь