Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В РАМКАХ ПРОГРАМИ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО, В ОДЕСЬКІЙ ОБЛАСТІ, У 2021 РОЦІ, ЗБУДОВАНО ТА РЕКОНСТРУЙОВАНО 43 ОБ’ЄКТИ

Дата: 02.02.2022 14:34
Кількість переглядів: 121

В рамках програми Президента України Володимира Зеленського, в Одеській області, у 2021 році, збудовано та реконструйовано 43 об’єкти:

– 15 амбулаторій

– 11 приймальних відділень

– 1 стадіон- 3 спортивних школи

– 1 спортивний комплекс

– 1 спортивний майданчик

– 6 шкіл

– 2 дитячих садочки

– 2 об’єкти культури

– великий прапор до 30-річчя Незалежності Україн

– створено 19 активних парків.

«В 2021 році, в рамках Програми Президента «Велике Будівництво» збудовано та відремонтовано 186 км державних доріг та 70 км місцевих доріг. Відзначу, що питання ремонту доріг, для Одеської обласної державної адміністрації – це не тільки розвиток інфраструктури, а й внутрішні інвестиції та стимул для регіональної економіки, можливість покращення стандартів життя та безпечність дорожнього руху. Зазначу, що у 2021 році, у сфері медицини, в усіх районах області збудовано, реконструйовано і відремонтовано найбільше об’єктів: введено в експлуатацію 11 приймальних відділень і завершено будівництво та проведено капітальний ремонт 15 амбулаторій» – такі дані навів голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Загальний обсяг коштів – 592,609 млн грн, з них:

– ДФРР – 190,754 млн грн;

– Обласний бюджет – 114,504 млн грн;

– Місцеві бюджети – 273,855 млн грн.

– Інші кошти надійшли з державного бюджету (Міносвіти та надзвичайна кредитна програма для відновлення України – в сумі 13,495 млн грн.

«Хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Дороги і мости, школи та садочки, спортивні комплекси, стадіони та всі інші об’єкти «Великого будівництва» оновлюються за кошти наших платників податків. Хочу подякувати всім мешканцям Одеської області, які сумлінно та чесно сплачують податки. «Велике будівництво» – програма не тільки влади, а передусім програма нашої держави, наша спільна програма, наших громадян» – сказав голова Одеської облдержадміністрації Сергій Гриневецький.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/21434-2/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь