Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергову нараду зі старостами сіл

Дата: 01.02.2022 20:53
Кількість переглядів: 91

1 лютого відбулася чергова нарада зі старостами сіл Миколаївської селищної ради під головуванням голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка. Участь у ній взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, генеральний директор КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко

Фото без опису

Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала В.М. Вовченко. Валентина Миколаївна зазначила, що станом на 1.02.2022р. загальна кількість вакцинованих становить 4173 особи, кількість вакцинованих 60+ ( I і II дози 817 осіб), кількість вакцинованих 60+ (III доза 46 осіб).

Фото без опису

-Використання бустерної дози збільшує ефективність вакцинації і навіть у разі захворювання призводить до легшого перебігу коронавірусної хвороби. Усі нові зареєстровані випадки коронавірусу у вакцинованих людей - переважно у тих, хто зробив щеплення на самому початку вакцинальної кампанії. Тому грає роль тривалість дії вакцини,- наголосила В.М. Вовченко.

Головою селищної ради В.Л. Купченком надано доручення старостам та працівникам ФАПів продовжити роз`яснювальну роботу серед мешканців громади щодо необхідності і важливості вакцинації від COVID-19, медикам КНП «Миколаївська лікарня» продовжувати проводити щеплення населення. Особливу увагу Віктор Леонідович акцентував на вакцинації мешканців громади 60+ та вікової категорії 12-17 років, адже останнім часом зафіксовано збільшення захворюваності на коронавірус серед молоді - Міністерство охорони здоров’я України скасувало вимогу про обов’язкову наявність усіх рутинних щеплень для вакцинації дітей від 12 років проти COVID-19. Про це йдеться у наказі № 64 від 13.01.2022. Відтепер для того, щоб вакцинувати дитину 12-17 років від коронавірусної хвороби, батькам достатньо просто записати її до будь-якого пункту чи центру щеплення.

Фото без опису

Про порядок державної реєстрації майна комунальної власності, інформувала начальник відділу «Центр надання адміністративних послуг» селищної ради І.О. Бєла. Голова селищної ради В.Л. Купченко доручив старостам сіл детально переглянути та уточнити перелік об`єктів нерухомого майна комунальної власності селищної ради на підпорядкованих їм територіям для внесення їх до реєстру.

Фото без опису

Про розвиток сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, інформував начальник служби у справах дітей селищної ради О.С. Ковальський.

Фото без опису

-На первинному обліку служби у справах дітей Миколаївської селищної ради перебуває 21 дитина-сирота та дитина, позбавлена батьківського піклування. Із загальної кількості дітей 17 дітей виховуються під опікою, піклуванням, 2 в прийомних сім’ях, 2 в дитячих будинках сімейного типу. Сімейними формами виховання охоплено 100% дітей, які перебувають на первинному обліку. На території Миколаївської селищної ради функціонують 5 прийомних сімей у яких проживає та виховується 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, 1 родина патронатного вихователя у якій проживає та виховується 3 дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах,-зазначив О.С. Ковальський. Далі начальник служби у справах дітей детально розповів про форми сімейного виховання. У різному розглянуто про розробку та затвердження місцевих цільових програм у громаді відповідно до державних програм та заходів.

-Місцеві цільові програми дозволяють визначити сукупність завдань і заходів, що необхідні для вирішення нагальних проблем економічного та соціально-культурного розвитку громади, а також строки їх виконання та ресурсне забезпечення,- наголосив Віктор Леонідович.

За результатами розгляду головою селищної ради надані відповідні доручення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь