Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Основні питання порядку денного: вакцинація від COVID-19 та новели діючого законодавства

Дата: 25.01.2022 13:50
Кількість переглядів: 94

25 січня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл. Участь у ній взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, генеральний директор КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.

Фото без опису

Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала В.М. Вовченко. Валентина Миколаївна зазначила, що з 04.01.2022 р. - 24.01.2022 р. вакциновано від COVID-19 – 109 осіб: І доза – 38 осіб (із них 60+ 10 осіб); ІІ доза – 48 осіб (із них 60+ 9 осіб); ІІІ доза – 23 осіб (із них 60+ 9 осіб). Також нею акцентовано увагу, що в Україні вже почалася нова хвиля пандемії коронавірусу «Омікрон» і кількість нових випадків захворюваності на COVID-19 стрімко зростає і серед дітей. Зокрема ,зафіксовано випадки захворювання в Миколаївському ліцеї і Антонюківському ЗЗСО, учнів навчальних закладів вже переведено на дистанційну форму навчання. Також розроблено та затверджено графік виїзної мобільної бригади КНП «Миколаївська лікарня від COVID-19 по населеним пунктам громади. Зокрема, В.М. Вовченко зауважила, що оскільки новий штам коронавірусу «Омікрон» дуже контагіозний, особливо в закритих приміщеннях, то знизити ризик інфікування можна, лише дотримуючись основних санітарних правил: дотримання маскового режиму, дистанції та гігієни рук.

Фото без опису

-"Омікрон" є новим небезпечним штамом COVID-19, тому потрібно підвищувати рівень вакцинації серед населення громади. Рівень захворюваності цією страшною хворобою у державі щоденно зростає. Епідситуація доволі нестабільна. Тож хто ще не вакцинувався – не зволікайте, адже тільки щеплення може вберегти від важкого перебігу коронавірусної інфекції та летальних випадків Однак, навіть після імунізації не варто нехтувати протиепідемічними правилами,- наголосив В.Л. Купченко. Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив старостам та працівникам ФАПів продовжити роз`яснювальну роботу спрямовану на покращення поінформованості мешканців громади про необхідність і важливість вакцинації від COVID-19, а медикам КНП «Миколаївська лікарня» продовжувати проводити вакцинацію різних вікових груп населення громади.

Фото без опису

Про новели діючого законодавства-роз`яснення НАЗК щодо застосування окремих положень Закону України «Про запобiгання корупцiї» стосовно заходiв фiнансовоrо контролю (подання декларацiї, повiдомлення про суттєвi змiни в майновому станi, повiдомлення про вiдкриття валютного рахунку), інформував начальник відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Є.О. Молчанов. Головою селищної ради (ТГ) В.Л. Купченком акцентовано увагу на своєчасному поданні Е-декларацій посадовими особами місцевого самоврядування селищної ради.

Фото без опису

Також Віктор Леонідович довів до відома учасників наради інформацію з листа Березівської районної державної адміністрації щодо проведення профілактично-роз`яснювальної роботи серед населення підвідомчої території у зв`язку з терористичними загрозами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь