Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Миколаївської селищної ради В.Л. Купченка, старост сіл селищної ради з Днем Соборності України

Дата: 22.01.2022 12:04
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Щиро вітаємо вас з Днем Соборності України. 22 січня 1919 р. на Софійській площі у м. Києві було проголошено Акт Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Дві українські держави, що у важкій боротьбі вибороли незалежність від різних імперій, об’єдналися під спільними знаменами. Єдиний український народ оголосив про своє споконвічне бажання жити у власній незалежній і соборній державі. До цієї події українська нація йшла не одне століття. Покоління українських патріотів боролись за ідею створення Незалежної України. Багато хто з них поклав власне життя заради майбутньої державності. Ця дата навічно вкарбувалася в історію України величним національним святом.

Бажаємо усім вам здоров’я та благополуччя, миру й добробуту, мудрості і чуття єдиної родини, довголіття, особистих і суспільних досягнень та мирного неба над головою! Нехай розум, воля і любов до нашої громади згуртовують нас у всіх добрих справах.

З повагою, голова селищної ради Віктор Купченко, старости: Тетяна Іванченко, Віктор Янов, Олександр Атнашевський, Анатолій Фізик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь