Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулось чергове засідання виконкому

Дата: 21.01.2022 19:41
Кількість переглядів: 105

21 січня відбулося засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради (ТГ), його провів голова виконавчого комітету В.Л. Купченко. Участь у засіданні взяли секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).

Фото без описуФото без опису

У ході засідання розглянуті питання та прийняті рішення: про надання статусу дитини-сироти; про встановлення опіки над дитиною-сиротою; щодо надання дозволу на видалення аварійних дерев; присвоєння поштової адреси нежитловому приміщенню.

Розглянуті звернення жителів громади та прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Окремо голова виконавчого комітету В.Л. Купченко акцентував увагу членів виконкому щодо доопрацювання критеріїв визначення розміру матеріальної допомоги жителям Миколаївської громади в залежності від важкості захворювання. Також рішенням виконкому було затверджено структуру та кількість штатних одиниць Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради Березівського району Одеської області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь