Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення голови Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л.Купченка щодо вакцинації від COVID-19

Дата: 19.01.2022 20:27
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

Шановні жителі Миколаївської громади!

Вже третій рік поспіль увесь світ бореться з пандемією COVID-19. На жаль, ця хвороба виявилася значно підступнішою, ніж це здавалося. Усі тяжкі та дуже тяжкі хворі не вакциновані. Епідемія знову набирає обертів, з`явився новий штам коронавірусу «Омікрон». Від COVID-19 та його наслідків потерпають люди в кожному регіоні України - незалежно від віку, статі або професії. Вакцинація – це відповідальність та обов’язок кожної людини. Це єдине, що допоможе спинити поширення пандемії, яка щодня забирає життя сотень людей. Не є винятком і жителі нашої громади - чимало з вас уже перехворіли, інколи інфікуючись навіть неодноразово. Сьогодні загальна вакцинація розглядається наразі як завдання державної ваги і національної безпеки.

У КНП «Миколаївська лікарня» з 08 до 15 год. щоденно продовжує працювати пункт щеплення - де безкоштовно проводиться щеплення вакцинами від COVID-19, а також працює мобiльна бригада Миколаївської лiкарнi від COVID-19.

Зважаючи на те, що пандемія не відступила остаточно та адаптивний карантин в Україні продовжено до 31 березня 2022 року закликаю вас зробити щеплення проти підступної хвороби COVID-19.

Щиро вірю у вашу свідомість і громадянську відповідальність! Подумайте про себе, здоров`я своїх рідних і близьких та оточуючих. Дякую всім, хто уже вакцинувався і сподіваюсь, що з кожним днем захищених від COVID-19 у нашій громаді ставатиме дедалі більше.

Щоб отримати щеплення від COVID-19 звертайтеся до своїх сімейних лікарів, завідуючих ФАПів і ФП та за адресою: смт. Миколаївка, вул. Чкалова, буд. 50В (колишнє інфекційне відділення), відповідальна особа – Слабенко Наталія Сергіївна, тел.: (04857) 2-21-70, а також до старост сіл громади: Т.В. Іванченко (Антонюки, Романівка, Амбарів), О.В. Атнашевський (Ульяновка, Новопокровка, Комарашево, Мар`янівка), В.В. Янов (Олексіївка, Василівка, Морозова, Сухий Овраг, Чарівне, Карий, Мала Дворянка), А.В.Фізік (Новопетрівка, Переселенці, Гвоздівка, Широке).

Вакцинуйтесь і будьте здорові та захищені! Бережіть себе і усіх, хто навколо вас!

Голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь