Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У КНП «Миколаївська лікарня» новий керівник

Дата: 13.01.2022 19:32
Кількість переглядів: 146

12 січня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко представив колективу КНП «Миколаївська лікарня» нового керівника - генерального директора комунального некомерційного підприємства «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко відповідно до підсумків конкурсу на вищевказану посаду. Віктор Леонідович побажав В.М. Вовченко плідної праці та терпіння, професійного самовдосконалення, витримки та наполегливості в реалізації планів розвитку лікарні.

Фото без описуФото без опису

-Впевнений, що Валентина Миколаївна принесе свіжі ідеї в роботу колективу. Сподіваюсь на подальшу спільну злагоджену роботу і зі мною, і з депутатським корпусом, адже основне ваше завдання – це надання якісної висококваліфікованої медичної допомоги кожному пацієнту», – зазначив голова селищної ради (ТГ) Віктор Купченко звертаючись до присутніх.

В свою чергу В.М. Вовченко подякувала голові громади та колективу лікарні за вітання і висловила сподівання на підтримку, розуміння та співпрацю колективу лікарні. Особливу увагу пообіцяла приділити покращенню якості медичних послуг у лікарні.

-Великий резонанс у суспільстві викликали реформи, які нині проводяться в системі охорони здоров’я. Результати показують позитивні і негативні сторони. Реорганізації, реформи, «оптимізації»…Своєчасність, доцільність та ефективність їх проведення оцінить час – безпристрасний експерт і суддя. Повинен працювати здоровий глузд, виваженість, бачення кінцевих результатів, витримка, оптимізм, а не емоції, лікарня повинна функціонувати у громаді. Сьогодні за рахунок коштів місцевих бюджетів по закладам охорони здоров`я в державі в першу чергу фінансуються видатки на оплату за житлово-комунальні послуги бюджетних установ (водопостачання, електроенергія, придбання твердого палива) та на підтримку матеріальної бази закладів. Утримання закладів охорони здоров’я (виплата заробітної плати, придбання медикаментів та інше) фінансується за рахунок коштів НСЗУ відповідно до укладених договорів (пакетів надання послуг) з КНП «Миколаївська лікарня». Такі реалії сьогодення. Будемо працювати, я завжди готовий прийти на допомогу і бажаю всім здоров’я,- зауважив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь