Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спецавтомобіль та трактор-екскаватор для покращення обслуговування комунальної сфери жителів громади

Дата: 12.01.2022 20:32
Кількість переглядів: 130

У реаліях сьогодення комунальна сфера обслуговування є однією з найскладніших галузей, яка потребує не тільки технічного досвіду і знань, а й сучасного обладнання, матеріалів і постійного належного фінансового забезпечення.

Не прості будні у наших комунальників, які щодня виконують непросту і важливу роботу для нашої громади. Цими днями автобаза КП «Миколаївське» поповнилася спецавтомобілем асенізатором ЗіЛ-4331, що забезпечить збільшення кількості та якості комунальних послуг, що надаються населенню громади.

Кошти було виділено з селищного фонду охорони навколишнього природного середовища - для цього була проведена відповідна об`ємна робота - на засіданнях комітету Миколаївської селищної ради та сесіях селищної ради були прийняті відповідні рішення, а далі проведено відповідні тендерні процедури. Сьогодні асенізаторські послуги просто необхідні людям для комфортного і зручного проживання.

-Дякуючи Миколаївському селищному голові Віктору Леонідовичу Купченку, депутатському корпусу селищної ради я хочу висловити їм свою вдячність за те, що вони завжди йдуть назустріч і з розумінням ставляться до проблем підприємства та підтримують його стабільну роботу. Крім того, жителі усіх населених пунктів громади зможуть скористатися послугами комунальної техніки сплативши за це кошти на рахунок комунального підприємства (найчастіше в приватних секторах немає каналізації і замість неї використовуються вигрібні ями. Вони потребують періодичного очищення і зливу певного обсягу відходів. В такому випадку необхідні послуги асенізатора, який здійснить відкачування ями і потім утилізацію рідини). Працівники нашого підприємства докладатимуть максимум зусиль щоб Миколаївська громада була затишною, чистою, красивою,- зазначив директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко.

Не залишається осторонь вирішення проблемних питань громади і наш земляк, Василь Іванович Калашник, він зробив для комунальників подарунок - передав у безстрокове користування на безоплатній основі КП «Миколаївське» у доброму стані трактор-екскаватор.

-Вам Василю Івановичу ,особливо дякуємо - це важлива підтримка для КП «Миколаївське». Техніка ніколи зайвою не буває. Спасибі, що не залишаєте своїх земляків надодинці у вирішенні нагальних проблем Миколаївської громади»,-зазначили голова громади В.Л. Купченко і директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко.

- Ми безпосередньо працюємо для добробуту жителів нашої громади. Позитивну динаміку у сфері житлово-комунального господарства зберігатимемо й надалі – влада Миколаївської громади працює задля покращення життя її жителів, – підкреслив голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь