Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

І-Й ЗАСТУПНИК ГОЛОВИ ОДЕСЬКОЇ ОДА БОРИС ВОЛОШЕНКОВ ВЗЯВ УЧАСТЬ В УРОЧИСТОСТЯХ З НАГОДИ ПОВЕРНЕННЯ ДО ПУНКТУ ПОСТІЙНОЇ ДИСЛОКАЦІЇ ОСОБОВОГО СКЛАДУ ВІЙСЬКОВОЇ ЧАСТИНИ А3880

Дата: 12.01.2022 18:44
Кількість переглядів: 100

Сьогодні І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков взяв участь в урочистостях з нагоди успішного виконання завдань за призначенням та повернення до пункту постійної дислокації особового складу військової частини А3880.

«Одеса і Одеська область посідають важливе і особливе місце в обороноздатності нашої держави. Адже саме тут, на Одещині, розташовані майже всі роди військ та повна інфраструктура сил забезпечення. Військова частина А3880 була створена в серпні 2016 року на базі зенітного ракетного дивізіону 1039 зенітного ракетного полку. І мені приємно відзначити, що особовий склад вашої частини стабільно відзначається високою майстерністю та показує відмінні результати в бойовій підготовці. Сьогодні для мене велика честь вітати вас у місці постійної дислокації. Щиро вам дякую за вашу мужність та професійну майстерність» – сказав І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков.

За мужність, самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність присязі та відданість військовій службі, зразкове виконання службово-бойових завдань у зоні проведення Операції об’єднаних сил та з нагоди повернення військової частини до пункту постійної дислокації у смт Чорноморське з району проведення Операції об’єднаних сил І-й заступник голови Одеської облдержадміністрації Борис Волошенков вручив Почесну грамоти Одеської обласної державної адміністрації учасникам Операції об’єднаних сил, військовослужбовцям  військової частини А3880 Миколі Білашу, Анастасії Гайдабурі, Дмитру Соловйову та Олександру Яровенку.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/i-j-zastupnyk-golovy-odeskoyi-oda-borys-voloshenkov-vzyav-uchast-v-urochystostyah-z-nagody-povernennya-do-punktu-postijnoyi-dyslokacziyi-osobovogo-skladu-vijskovoyi-chastyny-a3880/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь