Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обділені долею, проте зігріті турботою

Дата: 06.01.2022 15:31
Кількість переглядів: 157

Різдво Христове-це свято радості і добра. В цей час щороку у різних куточках України відбувається чимало соціальних акцій, спрямованих на те, щоб зробити свято для соціально - незахищених верств населення, в тому числі і для одиноких людей похилого віку. Різдвяні свята - це чудова нагода для того, щоб зробити подарунок для людей обділених долею - навіть тим, кого ти не знаєш особисто. Свого часу англійський письменник Чарльз Діккенс у своєму оповіданні «Різдвяна пісня» написав: «Я завжди чекав цих днів як найкращих у році. Це радісний час – дні милосердя, доброти, всепрощення».

Фото без опису

6 січня голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко (ТГ) разом з підприємцями Юлією та Сергієм Сонцевими завітали до Центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради (ТГ), де разом з керівником закладу Наталією Тисяк привітали з Новим роком, прийдешнім Різдвом Христовим підопічних закладу, побажали їм міцного здоров’я, тепла та довголіття. Родина Сонцевих до свята передала для них фрукти та різдвяні подарунки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

-Новорічні та різдвяні свята – це особливі дні для кожної людини, бо кожен, хто має родину, вдома готується до них особливо, але люди які перебувають у Центрі надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради (ТГ) та подібних установах також чекають певної підтримки, уваги та турботи,- підсумував голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Старенькі були раді візиту гостей та щиро дякували за те, що про них не забувають.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь