Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови Миколаївської селищної ради В.Л. Купченка, старост сіл селищної ради з Різдвом Христовим

Дата: 06.01.2022 09:01
Кількість переглядів: 119

Фото без опису

Шановні жителі громади!

Сердечно вітаємо вас з величним християнським святом – Різдвом Христовим

Різдво в ніч з 6 на 7 січня зустрічають православні Церкви, афонські монастирі, а також католики східного обряду і деякі протестанти, що дотримуються Юліанського календаря.

7 січня українську землю чарує багатоголосся різдвяних вертепів та колядок. І це чудово, що в Україні збереглися народні звичаї. Різдво Христове є великим та важливим святом для кожного з нас. Ми збираємося тісним дружним колом з рідними та друзями, а в кожній хаті у Святий вечір є смачна українська кутя.

Спочатку 6 січня було потрійним святом народження, хрещення й богоявлення Христа. У IV столітті 25 грудня стали відзначати народження, а 6 січня — хрещення та богоявлення. І лише наступного століття Різдво Христове міцно увійшло в життя християн. Розбіжність у святкуванні Різдва західними і східними церквами викликана тим, що вони користуються різними календарними системами. Православна церква святкує його 7 січня (25 грудня за старим стилем), а католицька церква — 25 грудня за новим стилем. У X столітті християнство було запроваджено на Русі, й відтоді свято Різдва Христового стало невід'ємною частиною нашої культури. Різдво – це завжди народження надії на все краще, на здійснення найбільш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне свято стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік. Бажаємо вам міцного здоров’я і сімейного затишку.

Нехай різдвяна зоря принесе у ваші домівки щастя і достаток, мир і тепло.

Христос народився! Славімо його!

З повагою, голова селищної ради Віктор Купченко, старости: Тетяна Іванченко, Віктор Янов, Олександр Атнашевський, Анатолій Фізик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь