Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ОДЕСІ, В РАМКАХ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА”, ВІДРЕКОНСТРУЮВАЛИ ДИТЯЧИЙ САДОК №217

Дата: 28.12.2021 18:55
Кількість переглядів: 116

Фото без опису

Програма «Велике будівництво» допомагає модернізувати інфраструктуру в Україні. Особливо це стосується будівництва нових та реконструкції діючих соціально важливих об’єктів.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

За словами голови Одеської обласної державної адміністрації Сергія Гриневецького, програма Президента «Велике будівництво» в Одесі охоплює все нові і нові сфери. В пріоритеті, звичайно  – освіта. Адже завдяки саме цій програмі в місті з’являються нові та ремонтуються діючі дитячі садочки. Адже комфортні та доступні умови для дошкільного навчання та виховання найменших мешканців регіону – в пріоритеті керівництва Одеської ОДА, зазначає Сергій Гриневецький. На прикладі 217-го дитсадка-ясла, довелося пройти довгий шлях аби розпочати і успішно завершити його реконструкцію.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

«Хочу сказати, що програма Президента «Велике Будівництво» – змінює підходи. Адже її основне завдання – завершувати об’єкти і вводити їх якісно в експлуатацію, а не залишати після себе довгобуди. Приклад тому, сучасний модернізований дитячий садочок №217 в Малиновському районі Одеси. Яскраві та інклюзивні інтер’єри, підвищена енергоефективність, безпека та грамотне оснащення меблями та обладнанням – все це дозволить подолати чисельні проблеми, які накопичувалися роками у секторі освіти міста Одеса, а саме надасть право і можливість на формування ефективної системи забезпечення доступними освітніми послугами маленьких мешканців міської громади. Тому для жителів Малиновського району Одеси реалізація даного проекту в рамках «Великого Будівництва» є вкрай важливою і актуальною. То ж хотів би подякувати Одеській міській раді, міському голові за таку послідовну роботу, бо мабуть не кожне місто, тим паче місто-мільйонник, здатне сьогодні вирішувати важливі проблеми соціального напряму, і в першу чергу, будівництво нових дитячих садочків» – зазначив голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький.

Голова Одеської ОДА нагадав, що в рамках програми Президента  «Велике Будівництво», в цьому році збудовано та реконструйовано 5 дитячих садочків і на наступний, 2022-й рік, теж закладено таку ж кількість дитячих садочків.

Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/v-odesi-v-ramkah-velykogo-budivnycztva-vidrekonstruyuvaly-dytyachyj-sadok-%e2%84%96217/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь