Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XIV сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 24.12.2021 08:27
Кількість переглядів: 129

23 грудня відбулося пленарне засідання XIV чергової сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради (ТГ). Прозвучав Державний Гімн України.

Фото без опису

Традиційно голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко від імені усіх присутніх привітав депутатів А.С.Перевезнюк і О.С.Кривенка, які у міжсесійний період відзначили свої дні народження. Після цього Віктор Леонідович ознайомив присутніх з порядком денним.

Питання запропоновані для розгляду були детально вивчені, обговорені та внесені на розгляд пленарного чергового засідання сесії селищної ради постійними комісіями Миколаївської селищної ради.

Депутати затвердили плани роботи Миколаївської селищної ради VIII скликання на 2022 рік та виконавчого комітету Миколаївської селищної ради VIII скликання на 2022 рік.

Далі народні обранці прийняли рішення «Про встановлення вартості харчування учнів закладів загальної середньої освіти, вихованців дошкільних підрозділів та ЗДО Миколаївської селищної ради на 2022 рік», зокрема обговорено усі нагальні проблеми та питання щодо організації та забезпечення повноцінного, збалансованого харчування учнів.

Фото без описуФото без опису

Також прийняті рішення: про погодження розміру плати та встановлення пільг за навчання у КЗ «Миколаївська мистецька школа» Миколаївської селищної ради; про пільговий проїзд окремих категорій громадян Миколаївської селищної ради транспортом приміського та міжміського сполучення та оплату пільгового зв’язку. На сесії затверджено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно корисних робіт на території Миколаївської селищної ради на 2022 рік та перелік об’єктів та видів безоплатних суспільно корисних робіт для відбування покарання порушниками та засудженими особами, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Миколаївської селищної ради на 2022 рік. Внесено зміни до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №71-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2021 рік». Прийнято рішення про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2022 рік та затверджено цільову програму інфекційного контролю, профілактики внутрішньолікарняних інфекцій Комунального некомерційного підприємства «Миколаївська лікарня» на 2022-2026 роки; прийняті рішення з земельних питань.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Закриваючи засідання сесії голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, привітав депутатський корпус з прийдешніми новорічними та різдвяними святами, побажав міцного здоров`я ,добробуту, благополуччя родинам депутатів.

-Нехай Новий рік принесе у кожну домівку щастя і достаток, мир та радість,-підкреслив Віктор Леонідович.

На цьому сесія завершила свою роботу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь