Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Душевні вітання і подарунки зігріли їхні серця

Дата: 23.12.2021 16:33
Кількість переглядів: 162

Новорічні та Різдвяні свята люблять не лише діти, а й дорослі. З особливим відчуттям на них чекають також одинокі люди, які перебувають у Центрі надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради.

У кожного з них, що опинилася в будинку для людей похилого віку, своя історія, сумна й непроста. Саме сьогодні вони змогли забути про свої біди і хвороби, і просто раділи передноворічним привітанням і подарункам.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

22 грудня голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко (ТГ) разом з керівником фермерського господарства «ОЛЕКСАНДРА» Олександром Кащуком та його дружиною Оленою відвідали Центр надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради (ТГ). Гості та керівник закладу Наталя Тисяк привітали з прийдешнім Новим роком підопічних установи. Родина Кащуків до Новорічних та Різдвяних свят передала для них солодкі гостинці. Гості побажали людям поважного віку міцного здоров’я, багато світлих та радісних днів і гарного новорічного настрою.

-Дуже важливо подібні заходи влаштовувати не лише до свят, адже одинокі люди похилого віку завжди потребують уваги, підтримки та турботи,- зазначив Олександр Кащук.

-Наші громадяни такого статусу повинні постійно відчувати підтримку, тепло і турботу. Ми завжди повинні пам'ятати, що як ми піклуємося про наших рідних і близьких, так завтра наші діти і онуки ставитимуться до нас,- підсумував голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Фото без описуФото без описуФото без опису

Щирі душевні посмішки та вогник радості в очах стареньких свідчили, що вітання і подарунки зігріли їхні серця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь