Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У ході наради розглянуто низку важливих питань

Дата: 14.12.2021 20:34
Кількість переглядів: 113

14 грудня відбулася чергова нарада зі старостами сіл Миколаївської селищної ради, яку провів голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Участь у нараді взяли секретар селищної ради Г.В. Козаченко, керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради, директор КП «Миколаївське» С.В. Півненко, т.в.о. головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.І. Кирик.

Фото без опису

Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала В.І. Кирик. Валентина Іванівна зазначила, що з 1 по 13 грудня від коронавірусної хвороби було вакциновано 145 осіб, всього вакциновано - 3059 осіб. Сімейними лікарями КНП «Миколаївська лікарня» постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо вакцинації від COVID-19,- зазначила В.І. Кирик.

-Вакцинація – єдиний ефективний спосіб захистити себе рідних і близьких від COVID-19. Проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з населенням щодо важливості вакцинації – це таке ж важливе завдання, як і належна організації роботи медиків, що проводять щеплення,- наголосив Віктор Леонідович.

Фото без опису

Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив старостам продовжувати роз`яснювальну роботу спрямовану на покращення поінформованості мешканців громади про необхідність і важливість вакцинації від COVID-19, а В.І. Кирик та медикам продовжувати проводити вакцинацію мешканців громади.

Про стан сплати земельного податку на території Миколаївської селищної ради станом на 10.12.2021 року інформував начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко, наголосивши, що при загальних позитивних фінансових показниках результати інвентаризації не дали на 100% позитивного результата.

Фото без опису

Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив старостам сіл селищної ради, начальнику відділу земельних відносин, екології та використання природних ресурсів селищної ради Л.О. Горковець завершити приведення у відповідність даних інвентаризації земель, а також тримати на контролі перелік фізичних осіб, які не сплатили земельний податок станом на звітну дату та інформувати щодо платників, які є проблемними і для вирішення питання потребують втручання комісії селищної ради; до 25.12.2021 року надати до фінансового відділу Миколаївської селищної ради інформацію щодо сплати земельного податку за 2021 рік та перелік боржників із поясненнями причин не сплати податку у 2021 році. Про погосподарський облік по населеним пунктам селищної ради інформувала секретар селищної ради Г.В. Козаченко. Галина Василівна зазначила, що ведення погосподарського обліку в органах місцевого самоврядування передбачено для накопичення і систематизації відомостей по кожному з розташованих на їхній території населених пунктів.

-Такі дані є необхідними не лише для підготовки звітів до органів статистики, але й для самих мешканців громади, яким потрібно довідки на підтвердження інформації про їхній майновий стан, об’єкти та земельні ділянки, склад сім’ї та ін. Погосподарський облік планується завершити до середини січня 2022 року,- зазначила Г.В. Козаченко. Інформацію вирішили взяти до відома.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь