Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ОДЕСЬКОМУ МОРСЬКОМУ ПОРТУ ВІДБУЛОСЬ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ ПОРТУ

Дата: 14.12.2021 20:19
Кількість переглядів: 124

Сьогодні заступник голови Одеської облдержадміністрації Олег Муратов, взяв участь у черговому засіданні ради Одеського морського порту, в рамках якого розглядались проблемні питання та пропозиції щодо покращення діяльності Одеського морського порту.

У роботі зібрання взяли участь директори компаній-портових операторів, представники органів місцевої влади, громадських організацій. У форматі он-лайн до дискусії за круглим столом долучився керівник ДП «Адміністрація морських портів України» (ДП «АМПУ») Олександр Голодницький.

Начальник адміністрації Одеського морського порту Максим Лапай доповів про стан виконання фінансово-економічних показників, результати вантажоперевалки за 11 місяців 2021 року у порівнянні з аналогічним періодом 2020 року та про хід реалізації інвестиційних проєктів в порту.

«В січні-листопаді 2021 року на причалах порту перевантажено більше 21,4 млн тонн вантажів, що на 4,2 відсотки нижче від показника аналогічного періоду минулого року. При цьому, у другому півріччі розрив у обсягах перевалки оператори причалів скоротили втричі. 2021-й рік відзначився високими темпами реконструкції причалу № 7 Карантинної гавані та досить значними обсягами ремонтних робіт на магістральному автомобільному шляхопроводі і коліях залізничної мережі порту. Загалом, виконання капітальних інвестицій на об’єктах Одеської філії ДП «АМПУ» за 11 місяців 2021 року перевищило показник аналогічного періоду минулого року на 87% і на початок грудня сягнуло позначки 354 млн грн.» – сказав Михайло Лапай.

Заступник голови Одеської обласної державної адміністрації Олег Муратов, від керівництва області, подякував портовикам Одеси за стабільні економічні показники та забезпечення великої кількості високооплачуваних робочих місць у регіоні. І наголосив на важливості роботи відродженої Ради розвитку морегосподарського комплексу при ОДА для просування інтересів та вирішення проблем галузі.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/v-odeskomu-morskomu-portu-vidbulos-chergove-zasidannya-rady-portu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь