Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Звернення до жителів Миколаївки

Дата: 14.12.2021 12:50
Кількість переглядів: 127

В населених пунктах нашої громади постійно проводяться заходи з благоустрою територій.Щиро вдячні всім громадянам сіл та селища, які приймають активну участь у приведенні територій населених пунктів громади до належного естетичного вигляду. Велика вдячність власникам приватних домоволодінь, які підтримують свої та прилеглі території в належному стані. Таких людей у наших селах більшість.

Але є і такі,що вже не одноразово смітять у громадських місцях. Так званий «культурний» житель нашого селища для себе вирішив,що буде викидати сміття з мосту в річку ,але сьогодні він перевершив сам себе і залишив сміття на мосту.Цікаво –ця людина ,взагалі розуміє,що робить!!!

Адже культурній людині просто не спаде на думку зробити таке. Виховані люди знають: чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять і це говорить про культуру вашої особистості.Чому працівники комунальної служби мають залазити в холодну воду та збирати пляшки від спиртних напоїв та недоїдків? Поки кожен не почне із себе, селище і надалі буде грузнути в нескінченних купах сміття.

Тому звертаємося до всіх жителів бути свідомими та не смітити!

Адже благоустрій – це питання, яке повинне стосуватися кожного мешканця. Залишатися байдужим та чекати, що хтось прибере замість нас, є просто недопустимо .

Варто вчитися дбати не лише про власну домівку, а й про селище та село, про чистоту й порядок в них, адже благоустрій – спільна справа усіх його мешканців.

Виконком Миколаївської селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь