Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Громада починається з кожного з нас

Дата: 06.12.2021 09:56
Кількість переглядів: 179

Щира подяка усім жителям громади ,які зробили свій внесок і долучилися минулої неділі до ремонтних робіт.У ліквідації ямковості на дорозі взяли участь близько 130 чоловік,33 одиниці техніки.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Так історично склалось, що в нашій державі існує кілька вічних проблем. Одна з них це – дороги.

5 грудня за ініціативи голови Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктора Купченка на добровільних засадах, з добрим настроєм та усмішкою, чоловіки Миколаївської громади – депутати селищної ради, аграрії, підприємці, представники трудових колективів установ та організацій, громадськості взяли участь у ліквідації ямковості на дорогах населених пунктів громади: Миколаївка-Новопетрівка, Миколаївка-Софіївка-Василівка-Олексіївка, Миколаївка-Ульянівка.

 Знову не залишився осторонь доброї справи депутат Одеської обласної ради Князь Хачатрян, забезпечивши роботи з ліквідації ямковості доріг асфальтною сумішшю.

Фото без описуФото без опису

Сподіваємось, що традиція самоорганізації громадян на вирішення їхніх проблем, зокрема ремонту доріг буде зміцнюватись і поширюватись у нашій громаді. У це твердо вірить і голова селищної ради Віктор Купченко, який дякує всім учасникам робіт за активну, життєву позицію та надану допомогу особливо депутату Одеської обласної ради Князю Хачатряну, керівнику ТОВ «Раліївка» О.О. Гончарову, водію навантажувача даного товариства Андрію Танасоглу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

-Сподіваюсь, що всі учасники робіт приєднуються до особистої подяки за надану допомогу депутату Одеської обласної ради Князю Хачатряну, керівнику ТОВ «Раліївка» О.О. Гончарову,а також дякують за виконаний осяг робіт Андрію Танасоглу. Не треба чекати, що за вас щось зроблять, не потрібно чекати дій від когось іншого, не потрібно писати пости у Facebook про те, як все погано. Берись і роби. Спільними зусиллями влади та громади ми працюємо на результат, і надалі будемо продовжувати цю практику, - наголосив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) Віктор Купченко.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь