Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вирішуючи проблему водопостачання громади

Дата: 02.12.2021 20:44
Кількість переглядів: 253

Вочевидь, що однією із найболючіших проблем не тільки у Миколаївській громаді, а й у більшості населених пунктів в Україні залишається водопостачання. Користувачі води час від часу потерпають від того, що воду вимикають з об’єктивних причин, серед яких головною є проблема експлуатації старих мереж водогонів.

Фото без опису

Водогін по вул. В.Карпішина, як і більшість інших був збудований ще в радянські часи та давно вичерпав свій ресурс. Завдяки голові Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченку, дієвому депутатському корпусу селищної ради для вирішення даної проблеми - було прийнято відповідне рішення. Минулої неділі було розпочато поточний ремонт водогону по вул. Карпішина в Миколаївці.

Фото без опису

Кошти на нього було виділено з місцевого бюджету згідно програми соціально-економічного розвитку Миколаївської селищної ради на 2021 рік, на VI сесії VIII скликання депутати Миколаївської селищної ради підтримали відповідне рішення.

Фото без опису

Згідно тендерної процедури ремонтні роботи вартістю 272 356,13 грн. проводить ПП «Профіт-ресурс». За словами керівника підрядної організації ПП «Профіт-ресурс» А.І. Дмитрієнка роботи було розпочато від початку водогону,де знаходиться насосна станція та резервуар на 500 м 3 по вул. Шкільна. Дані роботи триватимуть близько двох неділь.

Фото без опису

-Ми прикладатимемо максимум зусиль для того, щоб кожен житель нашої громади відчув підвищення рівня якості послуг населенню у плані водопостачання, а також поліпшення санітарно-епідемічної ситуації щодо забезпечення питною водою, безперервного її подання,- підкреслив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь