Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будівництво Антонюківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини - на контролі

Дата: 01.12.2021 21:02
Кількість переглядів: 228

1 грудня голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко здійснив робочий візит до с. Антонюки, де тривають роботи з будівництва Антонюківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини. У ході візиту Віктор Леонідович разом зі старостою сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Т.В. Іванченко зустрілися з директором підрядної організації, яка виконує роботи на цьому об’єкті Володимиром Герасимчуком та ознайомилися з їхнім ходом. Роботи по будівництву амбулаторії здійснює ТОВ "УКРМЕЖБУД". У ході зустрічі обговорено питання будівництва гаража для службового медичного автомобіля та складського приміщення для твердого палива, встановлення огорожі, благоустрою території прилеглої до амбулаторії.

Фото без опису

Будівництво проводиться за кошти субвенції з державного та місцевого (співфінансування) бюджетів відповідно до постанови №983 КМУ від 06.12.2017 р. «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості» зі змінами та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2018р №187, наказу Мінрегіону від 27.12.2019 № 337 «Про внесення змін до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26 липня 2018 року № 187».

Фото без опису

В 2020 році рішеннями Миколаївської районної ради за рахунок коштів місцевих бюджетів було виділено та перераховано до обласного бюджету на співфінансування проведення робіт з будівництва АЗПСМ по вул. Центральній 28-В, в с. Антонюки Миколаївського району (тепер Березівський) кошти в сумі 487 735 грн. На черговій сесії Миколаївської селищної ради, яка відбулася 06.04.2021р. було затверджено «Субвенцію з місцевого бюджету на співфінансування інвестиційних проектів» обласному бюджету в сумі 100 000 грн. за рахунок коштів селищного бюджету на співфінансування будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральна, 28-В в с. Антонюки, Миколаївського району, Одеської області.

Фото без описуФото без опису

-Місцева влада й надалі докладатиме необхідних зусиль для того, щоб кожний мешканець нашої громади міг отримати якісну медичну допомогу,- зазначив голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь