Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XIII (позачергова) сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 30.11.2021 20:14
Кількість переглядів: 184

30 листопада відбулося пленарне засідання XIII (позачергової) сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради (ТГ). Прозвучав Державний Гімн України.

Фото без опису

Традиційно В.Л. Купченко від імені усіх присутніх привітав депутатів В.І.Мартинюка, Г.В. Вітренка ,які у міжсесійний період відзначили свої дні народження. Голова селищної ради (ТГ) ознайомив присутніх з порядком денним. Розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передувала злагоджена робота депутатів на засіданнях постійних комісій Миколаївської селищної ради (ТГ). Депутати затвердили склад комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника КНП «Миколаївська лікарня». Згідно з постановою ВРУ від 17 липня 2020 року № 807-IX «Про утворення та ліквідацію районів», рішенням сесії внесли зміни назв до комунальних установ та організацій селищної ради, закладів загальної середньої освіти селищної ради, затвердили їх установчі документи. Далі народні обранці затвердили план оптимізації мережі закладiв освiти селищної ради; внесли зміни та доповненя до рішення Миколаївської селищної ради від 01.12.2020 року №6-VIII «Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу»; прийняли рішення про утворення відділу трудового архіву селищної ради; внесли зміни до структури виконавчих органів Миколаївської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів; затвердили план діяльності з підготовки проєктів регуляторних актів Миколаївської селищної ради на 2022 рік.

Фото без опису

Традиційно не обійшли увагою питання про внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №71-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2021 рік», інформував начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко. Також на сесії було прийняті рішення з ряду земельних питань. Після чого голова селищної ради (ТГ) В.Л.Купченко оголосив про завершення позачергового пленарного засідання XIII сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь