Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В АГЕНЦІЇ РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ ВІДБУВСЯ ВІДКРИТИЙ ДІАЛОГ НА ТЕМУ «РОЗВИТОК ЛЮДСЬКОГО ПОТЕНЦІАЛУ І НОВА ІНФРАСТРУКТУРА. ЯК СТВОРИТИ УМОВИ ДЛЯ ЕФЕКТИВНОГО ВИКОРИСТАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ОДЕСЬКОГО РЕГІОНУ?»

Дата: 27.11.2021 08:26
Кількість переглядів: 222

Фото без опису

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь у відкритому діалозі на тему «Розвиток людського потенціалу і нова інфраструктура. Як створити умови для ефективного використання можливостей Одеського Регіону?», який відбувся в Агенції регіонального розвитку Одеської області.

Фото без опису
Фото без опису

Головна мета зустрічі — розкриття інвестиційного потенціалу Одеської області, залучення українського та світового досвіду із впровадження інноваційних технологій і пошук нових проєктів для комплексного розвитку Одеського регіону.

“Рік тому мені вдалось сформувати команду обласної державної адміністрації і розпочати реалізацію цілей, які ми поставили перед собою – створити в Одесі і Одеській область, не просто інвестиційний майданчик для залучення інвестицій, а такий, що стане конкурентоспроможним і наша продукція стане цікавою для усього світу, адже матиме високий рівень виробництва і високу якість. І саме ІТ-технології, сучасна фінансова і банківська системи мають цьому сприяти” – сказав голова Одеської ОДА Сергій Гриневецький.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/v-agencziyi-regionalnogo-rozvytku-vidbuvsya-vidkrytyj-dialog-na-temu-rozvytok-lyudskogo-potenczialu-i-nova-infrastruktura-yak-stvoryty-umovy-dlya-efektyvnogo-vykorystannya-mozhlyvostej-odeskogo/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь