Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільними зусиллями підтримувати порядок у спільному домі

Дата: 18.11.2021 22:13
Кількість переглядів: 272

18 листопада завгосп адмінбудівлі селищної ради Д.В. Михайленко разом з працівниками комунального підприємства «Миколаївське» А.Дзюбою, В. Стефаненком, В.Омельченком за дорученням голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка відремонтували лавки для відпочинку у парковій зоні, що в центрі Миколаївки. Ремонт здійснено за кошти бюджету громади. 

Фото без описуНа жаль, майже кожного року, невідомі вандали ламають лавки, урни і навіть подекуди викрадають рослини, хотілося б дотримання елементарних норм культури і від жителів та гостей селища. Багато залежить від нашої свідомості, адже часто українці звикли скаржитися, як живемо погано, але в цю ж мить викидають сміття у себе під носом, ламають лавки в парку та крадуть квіти з клумб…

Фото без описуФото без опису

- Кожен житель має берегти сам і не бути байдужим, коли хтось інший нищить чи ламає комунальне майно. Закликаю цінувати спільне майно, що належить громаді. Адже наша громада – це наш спільний дім, де усі ми мріємо про затишок і комфорт,-зазначив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь