Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СЕРГІЙ ГРИНЕВЕЦЬКИЙ ВЗЯВ УЧАСТЬ В VI-МУ ФОРУМІ «ЕФЕКТИВНЕ МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ЯК ЗАПОРУКА ДЕМОКРАТИЧНОЇ ТА ПРАВОВОЇ ДЕРЖАВИ»

Дата: 11.11.2021 18:00
Кількість переглядів: 192

Сьогодні в Україні відбувся VI-й Форум «Ефективне місцеве самоврядування як запорука демократичної та правової держави»

Ключові теми, які обговорювали учасники форуму – це актуальні питання законодавчого регулювання у сфері місцевого самоврядування та територіальної організації влади, відповідні європейські стандарти та іноземний досвід. Спілкування учасників  форму проходило в змішаному режимі – і офлайн, і онлайн.

Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький взяв участь в панельній дискусії на тему «Розвиток місцевого самоврядування – здобутки, виклики, стратегія – та організація системи органів виконавчої влади», яка пройшла в рамках форуму.

Кожен з учасників панелі, висловив свої думки щодо внесення змін до Конституції України та (проекту) Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про місцеві державні адміністрації» та деяких інших законодавчих актів України щодо реформування територіальної організації виконавчої влади в Україні.

Джерело:https://oda.odessa.gov.ua/sergij-gryneveczkyj-vzyav-uchast-v-vi-mu-forumi-efektyvne-misczeve-samovryaduvannya-yak-zaporuka-demokratychnoyi-ta-pravovoyi-derzhavy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь