Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Питання, які потребують негайного вирішення

Дата: 09.11.2021 21:02
Кількість переглядів: 203

9 листопада голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів чергову нараду зі старостами сіл та керівниками структурних підрозділів селищної ради.Про стан вакцинальної кампанії від COVID-19 на території Миколаївської селищної ради інформувала заступник головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» В.М. Вовченко.

Фото без опису-З 1 по 5 листопада було проведено 272 щеплення мешканців селищної ради від COVID-19. Станом на 9 листопада всього вакциновано від коронавірусної хвороби - 2613 осіб. При КНП «Миколаївська лікарня» продовжує працювати пункт щеплення. На сьогодні у жителів громади є можливість щеплення від коронавірусу трьома видами вакцин: CoronaVac, AstraZeneca, Pfizer. Сімейними лікарями КНП «Миколаївська лікарня» постійно проводиться роз’яснювальна робота серед населення щодо вакцинації від COVID-19,- зазначила Валентина Миколаївна. Також вона розповіла про видачу сертифікатів про вакцинацію, довідок про протипоказання для щеплення.

Фото без описуДалі заслухали інформацію т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Т.В. Шаманської про стан вакцинації педагогічних працівників та обслуговуючого персоналу закладів освіти Миколаївської селищної ради.

-На території Миколаївської селищної ради функціонує: 4 заклади загальної середньої освіти та 4 філії опорного закладу, в яких налічується 221 працівник, в тому числі 136 -педагогів. Станом на 08.11.2021 року провакциновано 203 працівники, з них 113 педагогічних, що складає 81% від загальної кількості, та 83% від педагогічного персоналу,-підкреслила Т.В. Шаманська.

В зв’язку з цим у звичному режимі не працюють Миколаївський ОЗ ЗСО, Антонюківський ЗЗСО, Василівська філія з дошкільним підрозділом Миколаївського ОЗ ЗСО, Переселенська філія з дошкільним підрозділом Миколаївського ОЗ ЗСО - 5-11 класи змушені навчатися дистанційно.

Фото без опису-На жаль, пандемія COVID-19 продовжується, про це нам щодня нагадує невтішна статистика. У групі ризику знаходяться діти, люди похилого віку, люди з супутніми захворюваннями. Вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби й рятує життя. Подумайте про здоров`я ваших рідних і близьких,- наголосив Віктор Леонідович. Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив старостам, медикам, керівникам установ та організацій продовжувати роз`яснювальну роботу з вакцинації від COVID-19 серед населення громади.

Наступним розглянули питання реалізації в Миколаївській селищній раді (ТГ) загальнодержавного соціального проєкту Президента України Володимира Зеленського «Активні парки – локації здорової України». Інформувала завідувач сектору культури відділу освіти культури, молоді та спорту селищної ради А.К. Острікова.

- Проєкт реалізується в рамках загальнонаціональної програми Президента України Володимира Зеленського “Здорова Україна”. «Активні парки – локації здорової України»- це соціальний проєкт, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським. Згідно з проєктом «Активні парки - локації здорової України» на кожній території має бути передбачена локація для заняття спортом у зеленій зоні – парку. Цей проект направлений на оздоровлення нації та створення вільного доступу до рухової активності. Він передбачає облаштування в місцях масового відпочинку безкоштовного доступу громадян до спортивних споруд і місць для заняття різними видами спорту. За проєктом, на території локації мають бути інформаційні стенди, а також навігаційні матеріали з QR-кодом, аби мати можливість завантажити мобільний додаток, обрати найбільш зручний для свого віку та рівня фізичної підготовки формат занять спортом,- зазначила Анжела Костянтинівна.

Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко доручив А.К.Остріковій і провідному спеціалісту відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради І.С. Смикавчуку вивчити питання щодо виготовлення чи придбання спортивного обладнання для відповідного спортивного майданчика у зеленій зоні на території громади.

Також на нараді обговорено питання економії електроенергії в установах та закладах селищної ради та на територіях громади в зв`язку з підвищенням цін на електроенергію у державі, доопрацювання реєстру платників земельного податку - В.Л. Купченко доручив старостам сіл селищної ради до наступного вівторка доопрацювати даний реєстр, а також провести роботи з благоустрою на територіях населених пунктів громади з залученням підприємців та місцевих жителів до відповідних робіт на територіях об`єктів підприємницької діяльності та прилеглих територіях до домогосподарств.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь