Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З чергового засідання виконкому

Дата: 04.11.2021 19:17
Кількість переглядів: 285

4 листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради (ТГ), його провів голова виконавчого комітету В.Л. Купченко. Участь у засіданні взяли секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ). Уході засідання, зокрема: затверджено положення про експертну комісію Миколаївської селищної ради та її склад; розглянуто питання про інвентаризацію майна та передачу до централізованої бухгалтерії відділу освіти, культури, молоді та спорту Миколаївської селищної ради документів бухгалтерського обліку Миколаївського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №1 «Сонечко» - за результатами розгляду прийнято рішення про створення інвентаризаційної комісії та доручено її членам провести інвентаризацію майна для його передачі та відповідних бухгалтерських документів; прийнято рішення про внесення змін до рішення виконавчого комітету Миколаївської селищної рад від 26.03.2021 року №28 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання, водовідведення та вивезення твердих побутових відходів для абонентів КП «Миколаївське». Прийняті рішення про зміну поштової адреси житлового будинку мешканця смт Миколаївка та присвоєння поштової адреси будівлі магазина. Заслухано інформацію головного спеціаліста відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції О.А. Нікула - прийнято рішення про створення консультаційного пункту з питань цивільного захисту та затверджено положення про консультаційний пункт при виконкомі селищної ради.

Фото без опису

Розглянуті звернення жителів громади та прийнято рішення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям громади, які опинилися у складних життєвих обставинах, також прийнято рішення про погодження проекту бюджету Миколаївської селищної ради на 2022 рік.

Фото без описуОсобливу увагу на виконкомі приділено щодо виконання заходів витягу з протоколу №33 засідання Ради національної безпеки і оборони України від 22 жовтня 2021р. та в зв`язку з встановленням червоного рівня епідемічної небезпеки в Одеській області у зв`язку з поширенням COVID-19. Голова виконавчого комітету селищної ради В.Л. Купченко доручив керівникам комунальних закладів селищної ради вжити вичерпних заходів з метою неухильного виконання рiшення Ради нацiональної безпеки i оборони України вiд 2 квiтня 2021 року «Щодо Нацiонального плану вакцинопрофiлактики гострої респiраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавiрусом SARS-CoV-2, до кiнця 2021 року», уведеного в дiю Указом Президента України вiд 3 квiтня 2021 року № 139, забезпечивши досягнення якнайвищих щоденних показникiв щеплень, насамперед осiб, якi знаходяться в групi ризику щодо розвитку ускладнень, та осiб старших за 60 рокiв, передбачивши мiру персональної вiдповiдальностi для керівників комунальних закладів селищної ради; забезпечити активiзацiю проведения масової iнформацiйно-роз'яснювальної кампанiї, зокрема з наданням достовiрної iнформацiї про можливi ускладнення та наслiдки COVID-19, вплив вакцинації на динамiку смертностi вiд COVID-19; т.в.о. головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня» Кирик В.І. вжити дiєвих заходjв для досягнення максимальної доступностi вакцинації жителів селищної ради вiд COVID-19, передбачивши належне функцiонування пункту щеплення на базі КНП «Миколаївська лікарня».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь