Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітання голови селищної ради В.Л. Купченка з Днем автомобіліста і дорожника

Дата: 31.10.2021 12:47
Кількість переглядів: 234

Шановні працівники та ветерани автомобільного транспорту і дорожнього господарства, жителі громади!

Фото без описуДень автомобіліста і дорожника встановлений Указом Президента України від 13 жовтня 1993 року № 452/93. Це професійне свято працівників автомобільного транспорту і дорожнього господарства відзначається щорічно в останню неділю жовтня.

Вітаю всіх, чиє життя пов'язане з дорогою: водіїв, ремонтних робітників, диспетчерів, інженерно-технічних працівників, керівників підприємств і підрозділів автомобільного транспорту, приватних підприємців, зайнятих автомобільним бізнесом, з професійним святом - Днем автомобіліста і дорожника.

Сучасне життя важко уявити без автомобільного транспорту. Щодня кожен із нас вирушає в подорож, і нехай невеличку, наприклад, з дому на роботу, усі ми користуємось власним автомобілем, маршрутним таксі чи велосипедом. Усі ми ходимо тротуарами і їздимо дорогами, інколи навіть не задумуючись про те, як усе функціонує.

Цей день об’єднує між собою професіоналів та автолюбителів, хто вдень і вночі працює на автобусах, легковому та вантажному транспорті, хто будує автошляхи, забезпечує підтримку та експлуатацію дорожнього господарства.

З нагоди свята бажаю всім міцного здоров’я вам і вашим родинам, спокою, миру, благополуччя, зеленого світла на життєвих і дорожніх перехрестях.

Голова Миколаївської селищної ради Віктор Купченко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь