Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XII (позачергова) сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 25.10.2021 16:56
Кількість переглядів: 202

25 жовтня відбулося пленарне засідання позачергової XII сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання.
В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ). Розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передувала плідна робота депутатів на засіданнях постійних комісій Миколаївської селищної ради. Традиційно прозвучав Державний Гімн України. Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко ознайомив присутніх з порядком денним.
Фото без опису
У зв`язку з процесом децентралізації в Україні, прийняттям ВРУ постанови від 17.07.2020 № 807-ІХ «Про утворення та ліквідацію районів» депутати прийняли рішення про зміну назви органу місцевого самоврядування Миколаївська селищна рада Миколаївського району Одеської області на Миколаївська селищна рада Березівського району Одеської області та виконавчих органів Миколаївської селищної ради. Наступним народні обранці затвердили розпорядження Миколаївського селищного голови «Про продовження терміну дії контракту з директором комунального підприємства «Миколаївське» Миколаївської селищної ради С.В. Півненком.
Про затвердження Передавальних актів закладів освіти Миколаївської селищної ради Миколаївського району Одеської області інформувала т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Т.В. Шаманська, з даного питання прийнято відповідне рішення.
Фото без опису
Розглянувши лист начальника Березівського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Одеській області від 20.09.2021р. № 737/28/18-21, депутати внесли зміни до рішень селищної ради від 24.12.2020 року №51 «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно – корисних робіт для відбування покарання порушниками та засудженими особами, на яких накладено адміністративне стягнення у вигляді громадських робіт на території Миколаївської селищної ради на 2021рік» та № 52 «Про затвердження переліку об’єктів та видів суспільно – корисних оплачуваних громадських робіт на території Миколаївської селищної ради на 2021 рік».
Фото без опису
Далі депутати затвердили фінансовий план первинної медико-санітарної допомоги КНП «Миколаївська лікарня» на 2022р. та фінансовий план вторинної медичної допомоги КНП «Миколаївська лікарня» » на 2022р., а також прийняли рішення про проведення конкурсу на заміщення вакантної посади головного лікаря КНП «Миколаївська лікарня».
Фото без опису
На сесії внесені зміни до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №71-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2021 рік», з даного питання інформував начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко.
Фото без опису
Зокрема ,центру надання соціальних послуг Миколаївської селищної ради виділено додаткові кошти на придбання твердого палива (вугілля) на опалювальний сезон 2021-2022 років – 70 000 грн.; виділено кошти на придбання та встановлення вікон в будинку культури, с. Новопетрівка, Миколаївської селищної ради – 50 000 грн.; придбання професійної акумуляторної акустичної системи (2 шт.) в клубні заклади Миколаївської селищної ради – 10 000 грн.; на придбання та встановлення труби в котельню Миколаївського ОЗЗСО- 156 335 грн.; додаткові кошти в сумі 30 000 грн. за бюджетною програмою 0113242 «Інші заходи у сфері соціального захисту і соціального забезпечення» для надання населенню Миколаївської селищної ради матеріальної допомоги на лікування; по Миколаївському дошкільному навчальному закладу ясла-садок №1 «Сонечко» виділено додаткові кошти на утримання установи в сумі 313 200 грн; КНП «Миколаївська лікарня» виділено додаткові кошти на закупівлю працівникам лікарні засобів індивідуального захисту (захисні халати, маски, респіратори, рукавички, антисептики, рушники, дезінфікуючі засоби та інше) та швидкі ПЛР-тести – 50 000 грн.
У різному депутати заслухали голову селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка. Віктор Леонідович довів до відома депутатів лист Одеської обласної державної адміністрації про прийняття рішення щодо здійснення оптимізації КНП «Миколаївська лікарня» ,відповідно до розробленої Департаментом охорони здоров’я облдержадміністрації схеми оптимізації лікарень – здійснення реорганізації шляхом приєднання до більш спроможних ЗОЗ з утворенням філії та без скорочення штату. За результатами розгляду депутати вирішили звернутись до директора Департамента охорони здоров’я облдержадміністрації Н.В. Одарій-Захар’євої з питання посприяти у запрошенні кваліфікованого представника Департаменту охорони здоров’я обласної державної адміністрації для зустрічі з депутатським корпусом селищної ради та керівництвом і представниками трудового колективу КНП «Миколаївська лікарня» з метою детальних роз’яснень щодо процесу реорганізації та подальшої долі місцевого закладу охорони здоров’я. На цьому сесія завершила свою роботу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь