Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги

Дата: 22.10.2021 16:01
Кількість переглядів: 184

Відповідно до Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обгрунтуванням такої необхідності, затвердженого Наказом від 05.06.2018 року №130 Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, КП «Миколаївське» інформує споживачів комунальних послуг про намір здійснити зміну тарифів у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, вартості електроенергії, цін на паливно-мастильні матеріали та запчастини (розрахунки додаються).

 Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  приймаються протягом 14 календарних днів з дня опублікування за адресою: 67000, Одеська область, Миколаївський район, смт Миколаївка, вул. В.Карпішина,45, за телефоном   (04857)2-24-39 або за електронною поштою: kpnikolaevka@ gmail.com.

Ознайомитися з проєктами розрахунків вартості на комунальні послуги можна на вебсайті Миколаївської селищної ради в розділі «КП «Миколаївське» за посиланням: https://mykolaivka-gromada.gov.ua/kp-mikolaivske-11-27-10-26-02-2021/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь