Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нові якісні дороги повинні вести і до осель людей

Дата: 29.09.2021 14:25
Кількість переглядів: 373

28 вересня, депутат Одеської обласної ради, керівник ТОВ"БЕРЕЗІВКААГРОШЛЯХБУД" К.А. Хачатрян, голова Березівської районної ради В.Л. Мосійчук, голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко оглянули хід капітального ремонту дороги від с. Антонюки до с. Новопетрівки. У селах, вздовж нової дороги встановлюються пішохідні тротуари та проведено вуличне освітлення, а також прокладено нові підїзди від дороги до будинків місцевих жителів. 

-Вже виготовляється аналогічний проект на відрізок дороги від с. Новопетрівки до с. Миколаївки, а капітальний ремонт його в планах у наступному році,- зазначив Князь Аршалуйсович.

-Такі масштабні роботи тут виконуються вперше,- сказав голова Миколаївської селищної ради В.Л. Купченко. У ході ознайомлення обговорили і ремонт автобусної зупинки у с. Новопетрівка.

Дорожні роботи проводяться працівниками та спецтехнікою ТОВ "БЕРЕЗІВКААГРОШЛЯХБУД". Кошти на капітальний ремонт виділені з обласного бюджету за сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна.

Представники місцевого самоврядування спілкуючись  з місцевими жителями щодо ремонту дороги, отримали на свою адресу чимало вдячних слів.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь