Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Віддали шану пам’яті полеглих партизан і підпільників

Дата: 24.09.2021 14:34
Кількість переглядів: 371

22 вересня, відповідно до Указу Президента України від 30 жовтня 2001 року № 1020/2001 «Про день партизанської слави», на території нашої держави відзначається День партизанської слави.
Фото без опису
З цієї нагоди, з метою належного вшанування подвигу і жертовності українського народу у роки Другої світової війни (1939-1945), шанобливого ставлення до ветеранів, борців за незалежність України, жертв нацистських переслідувань в смт Миколаївка біля Меморіалу загиблим воїнам в роки Другої світової війни відбувся мітинг.
Участь заході взяли голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, посадові особи органів місцевого самоврядування, представники установ, організацій, трудових колективів. Розпочався захід звучанням Державного Гімну України.
Фото без опису
Ведуча мітингу - реквієму Ірина Мартинюк наголосила, що у роки Другої світової війни на долю нашого народу випали найважчі та найжорстокіші випробування, адже
мільйони українців пройшли крізь це пекло і не скорилися. І сьогодні згадуючи цих людей їхні доблесні справи, ми маємо завжди пам’ятати, що партизанський рух, як і все пов’язане з минулою війною, це - вічно жива історична пам'ять.
Хвилиною мовчання та покладанням квітів учасники скорботного заходу віддали шану пам’яті полеглих партизан і підпільників.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь