Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги суб’єктів господарювання!

Дата: 21.09.2021 09:15
Кількість переглядів: 309

ЗВЕРТАЄМО УВАГУ, З 12 ЛИПНЯ ДО 10 ЖОВТНЯ 2021 РОКУ НЕОБХІДНО ПОДАТИ СТРУКТУРУ ВЛАСНОСТІ Фото без описуЮРИДИЧНОІЇ ОСОБИ ТА АКТУАЛІЗУВАТИ ВІДОМОСТІ ПРО КІНЦЕВИХ БЕНЕФІЦІАРНИХ ВЛАСНИКІВ в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань!
Кінцевиий бенефіціарниий власник юридичної особи – фізична особа, яка незалежно від формального володіння має можливість здійснювати вирішальний вплив на управління або господарську діяльність юридичної особи безпосередньо або через інших осіб, що здійснюється, зокрема, шляхом реалізаціії права володіння або користування всіма активами чи їх значною часткою.
ДОКУМЕНТИ ЯКІ НЕОБХІДНО НАДАТИ :
- заяву щодо державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади) - форма 2 ;
-структуру власності за формою та змістом відповідно до Наказу про структуру власності;
-витяг, виписку чи інший документ з торговельного, банківського, судового реєстру тощо, що підтверджує реєстрацію юридичної особи - нерезидента в країні її місцезнаходження, - у разі коли засновником юридичної особи є юридична особа - нерезидент;
- нотаріально засвідчену копію документа, що посвідчує особу, яка є кінцевим бенефіціарним власником юридичної особи, - для фізичної особи - нерезидента та, якщо такий документ оформлений без застосування засобів Єдиного державного демографічного реєстру, - для фізичної особи - резидента.
Додатково повідомляємо, що подати відомості про кінцевого бенефіціарного власника можна не лише до відділу "Центр надання адміністративних послуг" Миколаївської селищної ради, а й до будь-якого суб’єкта державної реєстрації Одеської області.
Приийом суб`єктів господарської діяльності здійснюється в кабінеті 210, ІІ поверх в приміщенні Миколаївської селищної ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь