Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з педагогiчними працівниками закладiв освiти селищної ради щодо вакцинації від COVID-19

Дата: 21.09.2021 09:04
Кількість переглядів: 384

За результатами розгляду стану вакцинації педагогічних працівників територіальних громад Березівського району на селекторній нараді 14.09.2021, яку провів голова Одеської обласної державної адміністрації С.Р. Гриневецький та у зв'язку із зростанням захворюваності на СОVID-19, з метою забезпечення стабільної роботи навчальних закладів селищної ради у період пандемії за умови вакцинації 80% членів колективу закладів освіти у жовтій зоні та 100% - у червоній зоні, минулого четверга голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко провів нараду з керівниками закладів освіти селищної ради.
Фото без опису
На порядку денному розглянуті питання про стан та хід вакцинації педагогiчних працівників закладiв освiти селищної ради.
Віктор Леонідович акцентував увагу на те, що станом на 16 вересня хiд вакцинування серед педагогiчних працiвникiв закладiв освiти від COVID-19 проходить у надто повiльному темпі. 3 139 педагогiчних праuiвникiв ЗЗСО однiєю дозою вакциновано 46 педпрацiвникiв, що становить 33 %, двома дозами вакциновано 27- 19,4%. Голова селищної ради вiдмiтив роз`яснювальну роботу щодо вакцинальної кампанії від коронавірусу директора Амбарiвського ЗЗСО, за високий показник вакцинацiї вчителів - 100% та наголосив на незадовiльно проведеній просвiтницькій роботі з вакцинації директором Новопетрiвського ЗЗСО , де вiдсоток вакцинованих педагогiчних працівників становить - 0%.
В черговий раз голова селищної ради надав доручення учасникам наради щодо проведення в трудових колективах належної роз`яснювальної роботи щодо вакцинування від COVID-19.
-Вкотре наголошую мільйони людей у всьому світі вже встигли отримати щеплення проти COVID-19 та продовжують вакцинуватися. На сьогодні не існує специфічного лікування проти коронавірусної хвороби COVID-19, тому для того, щоб зберегти своє здоров’я і здоров`я своїх рідних і близьких потрібно мінімізувати ризик або навіть унеможливити ймовірність інфікування. Це стане можливим саме завдяки проведенню масової імунізації населення громади,-зазначив В.Л.Купченко.
Головний лiкар КНП «Миколаївська лiкарня» В.І.Кирик інформувала про хiд вакцинації працiвникiв закладiв освiти селищної ради від COVID-19. Було наголошено що, в разi виходу регiону з зеленої зони, тобто потрапляння в жовту, помаранчеву чи червону, задля роботи закладу освiти потрiбно мати мiнімум 80% повнiстю вакцинованого псрсоналу.
-Згiдно графiку вакцинацiй працiвникiв закладiв освiти мобiльна бригада Миколаївської лiкарнi у перiод з 9 по 14 вересня 2021 року провела вакцинацію працiвникiв Миколаївського ОЗЗЗСО, Антонюкiвського, Ульяновського, Амбарiвського, Василiвського, Новопетрiвського, Переселенського ЗЗСО. Вакцинацiя працівників від COVID-19, проводилась вакцинами AstгaZeneca та CoгonaVac,- зазначила В.І.Кирик.
Фото без опису
Директори ЗЗСО селищної ради в свою чергу поставили запитання: В.Саломатін чи буде можливість вакцинуватися вакциною Pfizer? Л. Вітренко-наголосила, що частина працiвників Ульяновського ЗЗСО мали бажання у проведеннi шеплення вакциною CoгonaVac, але такої можливості їм не надали, що значно зменшило кiлькiсть бажаючих вакцинуватись, а в всiх хто провiв щеплення вакциною AstгaZeneca було вiдмiчено значне погiршення стану здоров'я. Директор Олексiївського ЗЗСО Л. Макрiй, висловила прохання про проведення зустрiчi медичних працiвникiв КНП «Миколаївська лiкарня» з колективам для обговорення та роз 'яснення необхiдностi проведення щеплення від коронавірусу, надання детальних вiдповiдей на питання, стосовно протипоказань до щеплення та погiршення стану здоров'я у людей пiсля вакцинації.
За результатами обrоворення вищезазначених питань голова Миколаївської селищної ради (ТГ) поклав персональну вiдповiдальнiсть за забезпечення стабiльної роботи закладiв освiти селищної ради у період пандемії на директорів ЗССО, а головному лікарю КНП «Миколаївська лiкарня» доручив термiново організувати зустрічі з трудовими колективами закладів освіти та надати роз` яснення на всі питання,що виникають у людей стосовно вакцинації від COVID-19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь