Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

XI (позачергова) сесія Миколаївської селищної ради

Дата: 17.09.2021 09:55
Кількість переглядів: 375

15 вересня відбулося пленарне засідання XI сесії Миколаївської селищної ради VIII скликання. В його роботі взяли участь депутати селищної ради (ТГ), старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ), керівники та спеціалісти відділів Миколаївської селищної ради (ТГ). Прозвучав Державний Гімн України. Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко ознайомив присутніх з порядком денним.
Фото без опису
Розгляду на пленарному засіданні сесії питань порядку денного передувала відповідна робота депутатів на засіданнях постійних комісій Миколаївської селищної ради (ТГ): бюджету, соціально – економічного розвитку, інвестицій та регуляторної діяльності; з питань аграрної політики, земельних відносин та природокористування.
Першим народні обранці прийняли рішення «Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади Миколаївської селищної ради Миколаївського району Одеської області зі спільної власності територіальних громад, сіл, селищ, міст Одеської області транспортного засобу – автобуса спеціалізованого для перевезення школярів».
Фото без опису
Фото без опису
Далі депутати одноголосно проголосували за внесення змін до рішення селищної ради від 24 грудня 2020 року №71-VIII «Про бюджет Миколаївської селищної територіальної громади на 2021 рік». З даного питання доповідав начальник фінансового відділу селищної ради В.О. Дяченко.
Фото без описуЗокрема по КНП «Миколаївська лікарня» виділено додаткові кошти на утримання установи в сумі 81 600 грн., в тому числі: на оплату послуг з водопостачання в 2021 році – 48 000 грн.; на забезпечення дітей з інвалідністю та онкохворих засобами реабілітації (придбання медпрепаратів та калоприймачів) – 30 000 грн.; на придбання трансформаторів току (3 шт.) на заміну згідно до енергетичних нормативів (вимог) по договору з Миколаївським РЕМ – 3 600 грн.; по КП «Миколаївське» виділено додаткові кошти на надання фінансової підтримки установі на виплату заробітної плати працівникам, що виконують роботи з благоустрою території селища Миколаївка – 80 000 грн. Виділено додаткові кошти по благоустрою населених пунктів Миколаївської селищної ради (КПК 0116030) в сумі 97 700 грн. По Миколаївському дошкільному навчальному закладу ясла-садок №1 «Сонечко» згідно листа від 11.08.2021 року №30 виділити додаткові кошти на утримання установи в сумі 342 500 грн., в тому числі: на оплату послуг з водопостачання в 2021 році – 20 000 грн.; на виплату заробітної плати працівникам дошкільного навчального закладу ясла-садок №1 «Сонечко» - 250 000 грн.; на придбання продуктів харчування для забезпечення харчування дітей в дошкільному навчальному закладу – 60 000 грн.; на придбання предметів та матеріалів на утримання установи (коробів для закриття стояків побутової каналізації в приміщенні закладу – 5000 грн.; придбання комплектів спецодягу для помічників вихователів – 2000 грн.) – 7000 грн.; для наповнення водоймища водою, що знаходиться на території закладу, згідно акту прийому на облік джерела протипожежного водопостачання 29ДПРУ 5ДПРЗГУ ДСНС України в Одеській області від 23.04.2021 року – 3500 грн.; на оплату послуг Миколаївського РЕМ щодо виведення щиту обліку електроенергії за межі приміщення навчального корпусу №1 та встановлення на зовнішній частині будівлі – 2000 грн. Спрямовано залишок невикористаних коштів виділених рішенням сесії Миколаївської селищної ради від 05.03.2021 року №114-VIII на проведення капітального ремонту будинку культури в с. Новопетрівка в сумі 50 000 грн. на придбання матеріалів та оплату послуг з виконання робіт по облаштуванню території навколо каплички в с. Новопетрівка.
На сесії також прийняті рішення про внесення змін до структури виконавчих органів Миколаївської селищної ради, загальної чисельності апарату ради та її виконавчих органів та з земельних питань, зокрема: про надання дозволів на розробку проєктів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність із земель сільськогосподарського призначення комунальної власності для ведення особистого селянського господарства на території Миколаївської селищної ради (за межами населеного пункту; в межах населеного пункту); надання громадянам дозволу на розробку проєкту землеустрою для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) на території Миколаївської селищної ради (в межах населеного пункту) та ін.
Останнім на сесії прийнято рішення про звернення депутатів Миколаївської селищної ради до Прем'єр - мiнiстра України Шмигаля Д.А., голови правлiння АТ «Одесаrаз» Мітюченка І.В. та керiвника ТОВ «Одесагаз - Постачання» Висторопського С.С., щодо надходження скарг вiд мешканцiв селищної ради про отримання платiжок з неiснуючими розрахунками (заборrованiсть) на оплату послуги постачання природного газу (плата за спожитий газ).
Голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко оголосив про закриття XI позачергової сесії Миколаївської селищної ради.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь