Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено чергове засідання виконкому

Дата: 14.09.2021 08:22
Кількість переглядів: 384

13 вересня відбулося чергове засідання виконавчого комітету Миколаївської селищної ради (ТГ), яке провів голова виконавчого комітету В.Л. Купченко. В ньому взяли участь секретар виконкому Г.В. Козаченко, члени виконкому, старости сіл Миколаївської селищної ради (ТГ).
Зокрема, прийнято рішення про затвердження проектно-кошторисної документації за робочим проектом «Поточний ремонт водогону по вулиці Карпішина у смт. Миколаївка». Ознайомивши учасників засідання з проектом та обговоривши його з врахуванням пропозицій членів виконкому, В.Л. Купченко запропонував доповнити даний проект - додати до нього облаштування пожежних гідрантів.
Про оперативне вжиття заходів з попередження, протидії розповсюдженню коронавірусної хвороби COVID-19 та ліквідації її наслідків інформував головний спеціаліст відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції О.А. Нікул.
За результатами розгляду прийнято рішення зобов’язати начальників відділів, керівників установ комунальної форми власності Миколаївської селищної ради та рекомендувати керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності, а також суб’єктам господарювання, розташованих на території Миколаївської селищної ради та населенню громади забезпечити дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів, визначених Постановою Кабінету Міністрів України №1236.
Заслухано інформацію начальника відділу правового забезпечення діяльності селищної ради, запобігання та виявлення корупції Є.О.Молчанова та прийнято рішення про повідомну реєстрацію колективного договору між адміністрацією та уповноваженим представником трудового колективу Управління Державної казначейської служби України у Миколаївському районі Одеської області на 2021-2023 роки.
Також прийнято рішення щодо надання одноразової матеріальної допомоги на лікування жительці смт Миколаївка. У різному розглянуто звернення жительки смт. Миколаївка щодо порушення правил добросусідства та прийнято рішення створити комісію для обстеження умов територій та вирішення даного питання. На цьому виконком завершив свою роботу.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь