Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дітлахам на радість, розвиток і відпочинок

Дата: 13.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 448

Гарний подарунок отримали маленькі жителі села Амбарів, для них цими днями встановлено дитячий ігровий майданчик. Дітям тепер буде де погратись, побігати, покататись на гойдалках та весело провести час. Переможцем тендеру стала ФОП Д.С. Бурбело. На встановлення дитячого майданчика використано 143700,00 грн., це кошти обласного бюджету, які були виділені за сприяння депутата Одеської обласної ради К.А. Хачатряна.
Фото без опису
Придбано такі елементи для дитячого майданчику:ігровий комплекс з двома гірками, дві подвійні гойдалки, велику гойдалку-балансир, велику карусель, вуличну урну.
-Крок за кроком нашими спільними зусиллями з депутатом Одеської обласної ради К.А. Хачатряном ми вирішуватимемо проблемні питання на благо жителів громади. Дякую Князю Аршалуйсовичу за його активну позицію, наполегливість у реалізації добрих справ заради розвитку та добробуту Миколаївської громади. Сподіваюсь, що ігровий майданчик стане улюбленим місцем для дітлахів і там щодня зранку й до самого вечора гратимуться діти проводячи своє дозвілля на свіжому повітрі з однолітками, а не за гаджетами, - зазначив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко.
-Відкриття майданчика заплановано на День села 24 вересня,- зазначила староста сіл Антонюки, Романівка, Амбарів Тетяна Іванченко.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь