Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Турнір з пляжного волейболу присвячений 30-й річниці Незалежності України

Дата: 26.08.2021 09:02
Кількість переглядів: 315

24 серпня в Парку культури i відпочинку смт Миколаївка відбувся турнір з пляжного волейболу присвячений 30-й річниці Незалежності України. В змаганнях прийняли участь 6 команд у такому складі: Богдан Швейдар та Іван Танасiйчук, Руслан Колiсніченко та  Олександр Тузенко, Владислав Чапайда та Максим Сандуленко, Олег Резнiченко та Андрій Iванов, Артем Новак та Олександр Iзбаш, Ігор Виверець та Віталій Чебаненко. Суддівство здійснювали Ігор Гордина, Олександр Щербина, секретар змагань Наталя Щербина.

Фото без опису

Відкрив турнір провідний спеціаліст відділу освіти, культури, молоді та спорту селищної ради Іван Смикавчук привітавши учасників та глядачів зі святом, він побажав спортсменам проявити свою майстерність i поборотися за призові місця. Переможець змагань отримував кубок, i разом з призерами грамоти голови селищної ради (ТГ) В.Л. Купченка, медалі та волейбольні м’ячі. Змагання проводились по «коловій» системі, де всі команди зіграли між собою. Слід відмітити, що турнір з пляжного волейболу проводився вперше, але всі гравці показали високий рівень майстерності. Глядачі побачили вишукані комбінації, красиві атакуючі удари, вправні дії в захисті, впевнену гру на блоці, багато довгих розіграшів залікового очка, в яких м’яч переходив від однієї команди до іншої по три, чотири та більше разів.

Фото без опису

Гра відібрала у гравців багато фізичних сил, i в кінці турніру були проявлені неабиякі морально-волеві  якості спортсменів, поступатися без боротьби ніхто не бажав. Тим вище ставала ціна перемоги та потрапляння в призову трійку (що i підтвердить фінальний протокол).

Фото без опису

Нарешті пролунав фінальний свисток, i настав час підводити підсумки. Переможницею стала команда яка виграла всі ігри -  в складі В.Чапайди  та М.  Сандуленка.  

Фото без опису

Гіркоти поразки одного разу зазнала команда-фаворит змагань в складі Б. Швейдара  та І. Танасiйчука, яка відповідно  і виборола срібні нагороди. А от на третє місце претендували відразу три команди які здобули по дві перемоги i мали по 4-ри залікових очка, тому за додатковими показниками бронзові нагороди здобула команда в складі А.Новака та О. Iзбаша (не дивлячись на те, що гравці з різних населених пунктів i разом грали вперше). Через меншу кількість виграшних партій на четвертій позиції зупинилась команда (одна з фаворитів на подіум) в складі Олега Резнiченка та Андрія Iванова. Також дещицю виграшних партій не вистачило до омріяного подіуму найдосвідченішій  команді турніру у складі В. Чебаненка та І. Виверця (виокремимо дуже достойну гру із значно молодшими колективами). Останнє місце в протоколі у команди в складі Р. Колiснченка та О. Тузенка, яка отримала позаконкурсний «приз» глядацьких симпатій. За підсумками турніру призери отримали нагороди, а переможці змагань високо над головами підняли виграний кубок. Змагання відбулись в дружній, святковій атмосфері. Фізично знесилені але емоційно задоволені всі учасники змагань сфотографувались на пам’ять про успішно проведений дебютний турнір з пляжного волейболу.

Фото без опису

Окрема подяка Богдану Швейдару за активну участь в органiзацiї турнiру та пiдготовцi волейбольного майданчику до проведення змагань, вiд усiх учасникiв та органiзаторiв турнiру.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь