Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості до Дня Державного Прапора України

Дата: 24.08.2021 08:27
Кількість переглядів: 383

23 серпня у смт. Миколаївка на подвір`ї Миколаївського ОЗ ЗСО відбулися урочистості з нагоди Дня Державного Прапора України. В заході взяли участь голова селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко, старости сіл селищної ради, представники установ організацій селищної ради та ЦОВВ, громадськість. Державний прапор урочисто підняли учні Миколаївського ОЗ ЗСО. До присутніх звернувся голова Миколаївської громади В.Л. Купченко.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

-Доброго дня ,шановна громада. В цей святковий для всіх українців день - День Державного Прапора Українивітаю усіх з цим святом. Кольори нашого прапора символізують чисте пшеничне поле і блакитне небо. Бажаю всім нам, всім українцям, щоб над нашими головами було мирне небо, і щоб війна яка триває, врешті - решт закінчилася, і щоб наші захисники повернулися до дому. Миру всім і злагоди, - наголосив Віктор Леонідович. 

Фото без описуПрисутні поклали квіти до погруддя Т.Г. Шевченка.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуДалі святкова мотоколона у супроводі співробітників ВПД №1 Березівського РВП ГУ НП в Одеській області вирушила по населеним пунктам громади, де їх з гарним святковим настроєм та короткими концертними номерами зустрічали старости сіл разом з жителями громади.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь