Миколаївська селищна рада
Одеська область, Березівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Представникам малого та середнього бізнесу громади – про новації податкового законодавства, болючі питання бізнесу, системи законодавчих ініціатив

Дата: 20.08.2021 10:54
Кількість переглядів: 293

19 серпня у малій залі адмінбудинку селищної ради відбулася зустріч представників громадської організації "Всеукраїнська професійна асоціація підприємців" з підприємцями Миколаївської селищної ради (ТГ), за участі керівників та спеціалістів відділів селищної ради.
Захід відкрив голова Миколаївської селищної ради (ТГ) В.Л. Купченко. Віктор Леонідович наголосив, що проведення таких зустрічей є важливою складовою розвитку бізнесу, адже сьогодення потребує підтримки та розвитку підприємництва на території громади і саме це є головним завданням місцевої влади. Далі президент громадської організації "Всеукраїнська професійна асоціація підприємців" Борис Емельдеш розповів про створення ГО наголосивши, що основною метою діяльності організації є захист прав та законних інтересів підприємців, налагодження їх співпраці з органами місцевого самоврядування, консолідація підприємців малого та середнього бізнесу для створення сприятливих умов розвитку підприємницької діяльності.
У ході зустрічі, зокрема ,йшлося про вдосконалення чинного законодавства у сфері регулювання підприємницької діяльності, нові законодавчі ініціативи для малого та середнього бізнесу, легалізацію трудових відносин, про державний ринковий нагляд, про застосування реєстраторів розрахункових операцій, про Раду з питань сприяння розвитку малого підприємництва, яка утворена указом Президента України від 22.12.2020 №582/2020р.
Підприємці громади мали нагоду дізнатися багато цікавої та корисної інформації та поділитися проблемами з якими вони стикаються у своїй діяльності.
Захід пройшов у конструктивному діалозі, були обговорені новації податкового законодавства, болючі питання бізнесу, системи законодавчих ініціатив.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь